Son Dakika Haberler

#İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık. İtiraflar Gerçek Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay

#İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık. İtiraflar Gerçek Hikayeler #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 57 Kişi Okudu – 3 Kişi Beğendi Sende beğen… İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık.. Almanya’da yaşayan, 47 yaşında boşanmış bir erkeğim. İnternetten tanıştığım kadın evli çıktı. Fakat yine de görüşmeye devam etti. Bir süre sonra da ayrıldık. Bu ilişkiyi yakıştıramıyorum kendime ama onu da unutamıyorum.. Bugün takipçilerimizin bizlere gönderdiği ve internet üzerinden yaşanmış hayat hikayelerini, sizler için hazırladık ayrıca hergün birbirinden ilginc yasanmıs anılardan itiraflardan hayat hikayelerinden kesitlere yer veriyoruz. Dinledikten sonra lütfen duygu ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın. İletişim; ytciddimisiniletisim@gmail.com ► Farkındamısın Kanalına Hoşgeldiniz. Artık Kanalımızda bilgi, gercek hikaye, ilginç olaylar, itiraflar ve ilginc konseptlere de yer vereceğiz.. ► Yeni videolarımı ilk siz görmek istiyorsanız kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz.. ► İzlediğiniz için teşekkürler, bu tarz videoların devamı için videoyu beğenmeyi unutmayın.. ► Dikkat; Video İçerisindeki Bazı Resimler Ve Videolar Gerçek Kişiler Ve Kurumlara Ait Değil #itiraf #itiraflar #İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık. İtiraflar Gerçek Hikayeler #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık. İtiraflar Gerçek Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 27 Eylül 2022 - 20:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık. İtiraflar Gerçek Hikayeler #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

57 Kişi Okudu – 3 Kişi Beğendi Sende beğen…

İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık..

Almanya’da yaşayan, 47 yaşında boşanmış bir erkeğim. İnternetten tanıştığım kadın evli çıktı. Fakat yine de görüşmeye devam etti. Bir süre sonra da ayrıldık. Bu ilişkiyi yakıştıramıyorum kendime ama onu da unutamıyorum..

Bugün takipçilerimizin bizlere gönderdiği ve internet üzerinden yaşanmış hayat hikayelerini, sizler için hazırladık ayrıca hergün birbirinden ilginc yasanmıs anılardan itiraflardan hayat hikayelerinden kesitlere yer veriyoruz. Dinledikten sonra lütfen duygu ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

İletişim; ytciddimisiniletisim@gmail.com

► Farkındamısın Kanalına Hoşgeldiniz. Artık Kanalımızda bilgi, gercek hikaye, ilginç olaylar, itiraflar ve ilginc konseptlere de yer vereceğiz..

► Yeni videolarımı ilk siz görmek istiyorsanız kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz..

► İzlediğiniz için teşekkürler, bu tarz videoların devamı için videoyu beğenmeyi unutmayın..

► Dikkat; Video İçerisindeki Bazı Resimler Ve Videolar Gerçek Kişiler Ve Kurumlara Ait Değil

#itiraf #itiraflar

#İnternetten Tanıştığım Kadınla Yasak Ask Yasadık. İtiraflar Gerçek Hikayeler #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER