Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Haziran 2022 - 17:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Kayıtları izledi ve..

Antalya’da oğlunun hareketlerinden şüphelenen anne M.M. (45), gitar içine yerleştirdiği g-i-zli k-amerayla Y.M.’nin (18) u-y-uşturucu kullandığını tespit etti. Oğluna ark-adaş gibi yaklaşarak u-y-uşturucudan kurtulmasını sağlayan M.M., ailelere ‘En ufak değişiklikleri bile önemseyin’ uyarısı yaptı. Antalya’da yaşayan iş insanı M.M., 4 ay önce oğlu Y.M.’nin hem agresifleştiğini hem de içine k-apandığını fark etti. Günün büyük bir bölümünü u-y-uyarak geçiren oğlu ile konuşmak isteyen M.M., tatmin edici cevaplar alamayınca ilginç bir yönteme başvurdu.
GİTAR İÇİNE G-İ-ZLİ K-AMERA KOYDU
Oğlunun gitarına g-i-zli k-amera yerleştiren M.M., böylece 18 yaşındaki Y.M.’nin u-y-uşturucu kullandığını tespit etti. Oğlunun itirazlarına k-arşın görüntüleri izleten M.M., çözüm için uzmanlara başvurdu. Uzmanların tavsiyesiyle oğlunu bulunduğu ortamlardan uzaklaştıran anne M.M., oğlunun artık u-y-uşturucu kullanmadığını söyledi.
DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE BAŞLAMIŞ
Y.M.’nin, yakın ark-adaşının doğum günü partisine gittiğinde, ark-adaşlarının ‘Bak çok güzel bir sigara’ diyerek birk-aç defa u-y-uşturucu verdiğini anlatan M.M. “Oğlum o günden sonra g-i-zli g-i-zli u-y-uşturucu maddeden alıp o-d-asında içmeye başlamış. 4 ay boyunca içmiş. Fark ettim ama konduramadım. Sonrasında o-d-asındaki gitarın içine yerleştirdiğim k-ameradan tespit ettim. Çok üzüldüm ama hemen o ortamdan uzaklaştırdım. Zaten oğlumla ark-adaş gibiyim. Ona yanlış yaptığını anlattım. Kurtardım” diye konuştu.
‘TEN RENKLERİ SARARIYOR’
Özellikle ergenlikte çocuklara dikk-at edilmesi gerektiğini belirten M.M., u-y-uşturucu madde kullananların ten renginin sarardığını, fiziksel değişimler yaşadığı ve sürekli u-y-uduklarını söyledi. Bu durumda ailelerin şüphelenmeleri gerektiğini ifade eden M.M. “Aileler çocuklarıyla ark-adaş olsun. Ben kurtarabildim. Ama ona farklı yaklaşsaydım, belki daha çok içine k-apanacaktı” dedi.
‘ŞİMDİLERDE AKLIMA BİLE GELMİYOR’
Y.M. de erkenden u-y-uşturucudan uzaklaştığı için şanslı olduğunu söyledi. U-y-uşturucu madde bağımlılığının başladığını ve krizler geçirdiğini belirten Y.M. “İstediğim an u-y-uşturucuya ulaşabiliyordum. Sonra annem durumu fark etmiş. Gitarımın içine k-amera yerleştirmiş ve beni sürekli izlemiş. Buna çok şaşırdım. Şimdilerde aklıma bile gelmiyor” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ