Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

13 Nisan 2023 - 23:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Kenan Işık sonunda başardı

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 8 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren bir haber geldi. Kenan Işık’ın eşi Beril Işık, “Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu” dedi.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 8 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren bir haber geldi.

Kenan Işık’ın eşi Beril Işık, “Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu” dedi.

Beril Işık, eşi Kenan Işık’ın sağlık durumuna ilişkin, “Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber magazin dünyasında sevinç ve coşkuyla karşılandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ