Son Dakika Haberler

#Korkunç Bebek Adasında Bir Gece – Korkutucu Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay

#Korkunç Bebek Adasında Bir Gece – Korkutucu Hikayeler #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Korkunç Hikayelerin Adresi Hikaye Diyarı’na Hoş Geldiniz! https://www.youtube.com/channel/UCnGt9ZBd9Z-jT1fMecHaR6w/?sub_confirmation=1 Daha fazla ilginç hikayeler ve korkunç hikayeler için takipte kalın. Mistik fenomenleri ve ürkütücü hikayeleri sevenler Meksika’daki Bebekler Adası’na gitmeli. Masum isme rağmen, çocuklar asla böyle bir yere götürülmemelidir, çünkü binlerce korkunç oyuncak ağaç dallarına asılır ve turistleri yorulmadan takip eder. Mekanın ürkütücü tarihiyle zenginleşen böyle bir manzara, ruhu etkiler ve uzun süre hafızada kalır. Adanın manzaralarının bir fotoğrafına önceden bakmak ve ancak o zaman bu kadar kasvetli bir çocukça eğlence atmosferine girip girmemeye karar vermek daha iyidir. Bebekler Adası’nın yaratılış tarihi Kayıp Bebekler Adası, Mexico City merkezinin güneyinde yer almaktadır. Adı nispeten yakın zamanda ortaya çıkmış olsa da, mistisizm eski zamanlardan beri ıssız adayı süpürdü. Yerel sakinler her zaman bundan kaçındı, çünkü ölümü çektiğine inanılıyordu, çünkü burada insanlar, çoğunlukla kadınlar, genellikle boğuldular. Geçen yüzyılın ellili yıllarında, Julian Santana, açıklanamayan nedenlerle aileyi terk etti ve sadece herhangi bir yere değil, ıssız bir adaya gitti. Adamın, mistik kıyı açıklarında boğulan küçük bir kızın ölümüne tanık olduğu rivayet edildi. Julian’a musallat olan bu olaydı, bu yüzden adada emekli oldu ve hayatını orada donatmaya başladı. Efsaneye göre, her gece boğulan bir kadının ruhu adanın sakinine gelerek bir şeyler anlatmaya çalıştı. Bir keresinde mahallede dolaşırken keşiş, evini korumak ve gece misafirini yatıştırmak için bir ağaca bağlamaya karar verdiği kayıp bir oyuncak bebek gördü. Bu adım, alışılmadık bir müze yaratmak için uzun bir yolculuğun başlangıcıydı. #Korkunç Bebek Adasında Bir Gece – Korkutucu Hikayeler #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#Korkunç Bebek Adasında Bir Gece – Korkutucu Hikayeler #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 20 Nisan 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Korkunç Bebek Adasında Bir Gece – Korkutucu Hikayeler #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Korkunç Hikayelerin Adresi Hikaye Diyarı’na Hoş Geldiniz!
https://www.youtube.com/channel/UCnGt9ZBd9Z-jT1fMecHaR6w/?sub_confirmation=1

Daha fazla ilginç hikayeler ve korkunç hikayeler için takipte kalın.

Mistik fenomenleri ve ürkütücü hikayeleri sevenler Meksika’daki Bebekler Adası’na gitmeli. Masum isme rağmen, çocuklar asla böyle bir yere götürülmemelidir, çünkü binlerce korkunç oyuncak ağaç dallarına asılır ve turistleri yorulmadan takip eder. Mekanın ürkütücü tarihiyle zenginleşen böyle bir manzara, ruhu etkiler ve uzun süre hafızada kalır. Adanın manzaralarının bir fotoğrafına önceden bakmak ve ancak o zaman bu kadar kasvetli bir çocukça eğlence atmosferine girip girmemeye karar vermek daha iyidir.

Bebekler Adası’nın yaratılış tarihi
Kayıp Bebekler Adası, Mexico City merkezinin güneyinde yer almaktadır. Adı nispeten yakın zamanda ortaya çıkmış olsa da, mistisizm eski zamanlardan beri ıssız adayı süpürdü. Yerel sakinler her zaman bundan kaçındı, çünkü ölümü çektiğine inanılıyordu, çünkü burada insanlar, çoğunlukla kadınlar, genellikle boğuldular.

Geçen yüzyılın ellili yıllarında, Julian Santana, açıklanamayan nedenlerle aileyi terk etti ve sadece herhangi bir yere değil, ıssız bir adaya gitti. Adamın, mistik kıyı açıklarında boğulan küçük bir kızın ölümüne tanık olduğu rivayet edildi. Julian’a musallat olan bu olaydı, bu yüzden adada emekli oldu ve hayatını orada donatmaya başladı.

Efsaneye göre, her gece boğulan bir kadının ruhu adanın sakinine gelerek bir şeyler anlatmaya çalıştı. Bir keresinde mahallede dolaşırken keşiş, evini korumak ve gece misafirini yatıştırmak için bir ağaca bağlamaya karar verdiği kayıp bir oyuncak bebek gördü. Bu adım, alışılmadık bir müze yaratmak için uzun bir yolculuğun başlangıcıydı.

#Korkunç Bebek Adasında Bir Gece – Korkutucu Hikayeler #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler