Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Ahbap’ın Cüzdanlarına Kripto Para Yardımları Büyüyor #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Ahbap’ın Cüzdanlarına Kripto Para Yardımları Büyüyor 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 300 Kişi Okudu – 38 Kişi Beğendi Sende beğen… Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Türkiye yasa boğulurken, olay için hızlı aksiyon alan kripto topluluğunun yardımları da büyümeye devam ediyor. Sadece AHBAP Vakfı’na yapılan kripto para bağışının değeri 3 milyon 600 bin doları aşarken, BtcTurk borsasının resmi bağış sayfasında toplanan rakam da 10 milyon TL’nin üzerine çıktı. Deprem yardımlarının hızlı ve daha kolay yapılabilmesi için kripto para cüzdanı açan borsalara Bitexen de eklendi. Borsa; Kızılay, Hayata Destek ve Toplum Gönüllüleri vakıfları için kripto para adresleri oluşturdu. Kullanıcılar Bitcoin, Ethereum ve USDT olarak yardımlarını yapabilecekler. 17 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem konusunda birçok teknoloji şirketi de maddi yardım açıkladı. Türkiye’de iştirakleri bulunan Canon, Nikon, Spotify, Nvidia, Xiaomi, Huawei ve Microsoft gibi firmalar çeşitli değerlerde maddi yardımlar açıkladılar. Google ve Alphabet’in CEO’su Sundar Pichai de, Google’ın SOS alarmlarını etkinleştirdiğini ve kurtarma çalışmalarına da ayrıca destek olduğunu belirtti. #deprem #kahramanmaraş #kripto #uzmancoin #Ahbap’ın Cüzdanlarına Kripto Para Yardımları Büyüyor #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Ahbap’ın Cüzdanlarına Kripto Para Yardımları Büyüyor #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 10 Şubat 2023 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Ahbap’ın Cüzdanlarına Kripto Para Yardımları Büyüyor 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

300 Kişi Okudu – 38 Kişi Beğendi Sende beğen…

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Türkiye yasa boğulurken, olay için hızlı aksiyon alan kripto topluluğunun yardımları da büyümeye devam ediyor. Sadece AHBAP Vakfı’na yapılan kripto para bağışının değeri 3 milyon 600 bin doları aşarken, BtcTurk borsasının resmi bağış sayfasında toplanan rakam da 10 milyon TL’nin üzerine çıktı.

Deprem yardımlarının hızlı ve daha kolay yapılabilmesi için kripto para cüzdanı açan borsalara Bitexen de eklendi. Borsa; Kızılay, Hayata Destek ve Toplum Gönüllüleri vakıfları için kripto para adresleri oluşturdu. Kullanıcılar Bitcoin, Ethereum ve USDT olarak yardımlarını yapabilecekler.

17 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem konusunda birçok teknoloji şirketi de maddi yardım açıkladı. Türkiye’de iştirakleri bulunan Canon, Nikon, Spotify, Nvidia, Xiaomi, Huawei ve Microsoft gibi firmalar çeşitli değerlerde maddi yardımlar açıkladılar. Google ve Alphabet’in CEO’su Sundar Pichai de, Google’ın SOS alarmlarını etkinleştirdiğini ve kurtarma çalışmalarına da ayrıca destek olduğunu belirtti.

#deprem #kahramanmaraş #kripto #uzmancoin

#Ahbap’ın Cüzdanlarına Kripto Para Yardımları Büyüyor #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
  • Yüksel Tuzluca10 Şubat 2023 / 14:39 Cevapla

    😇🥰😇🙏

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER