Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Dexopay TR – Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Dexopay TR – Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Bilinçsizce kripto alım satımı yapmak yerine hızlı ve güvenilir ticareti keşfedin. Dexopay Cüzdanı kullanarak #bitcoin ve #ethereum ‘larınızı saklayabilir; #kriptopara ile ödeme kabul eden tüm platformlarda ödeme yapabilirsiniz. Dexopay Oto Pilot, piyasa bilgilerini toplayarak analiz eder ve bu doğrultuda alım satım emirleri verir. Böylelikle kripto para piyasalarını takip etmek zorunda kalmadan güvenle #kripto alım satımı yapabilirsiniz. 🟡 Dexopay’de Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? www.dexopay.com/tr adresine girerek sağ üst köşede bulunan “Kullanıcı Girişi” kısmından kullanıcı girişini gerçekleştir. Eğer Dexopay’e hala üye olmadıysan “Dexopay’e Nasıl Üye Olunur” videosundaki adımları takip ederek Dexopay’e hemen üye olabilirsin. Açılan panelde hesaplar sekmesine tıklayarak cüzdanlarına ulaş ve işlem yapmak istediğin cüzdanının altındaki “Gönder” butonuna tıkla. Transfer gerçekleştirmek istediğin alıcı hesabın bilgilerini “Recipient” alanına; transfer etmek istediğin tutarı ise “Amount” alanına girerek ve bu transferle ilgili bir açıklama eklemek istiyorsan “Note” kısmına ekleyerek “Send” butonuna tıkla. Bu aşamada işlem güvenliğin için üçüncü taraf kimlik doğrulayıcındaki kod ile doğrulama yapman gerekli. Kimlik doğrulayıcındaki güncel kodu ilgili alana girdikten sonra “Onayla” butonuna tıklayarak transfer işlemini tamamla. Dexopay’le kripto para transferi işte bu kadar kolay. ——————————————————————————————————- Dexopay TR Telegram: https://t.me/DexopayTr Dexopay TR Twitter: https://twitter.com/DexopayTr Dexopay TR Facebook: https://www.facebook.com/DexopayTr Dexopay TR Instagram: https://www.instagram.com/DexopayTr #Dexopay TR – Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Dexopay TR – Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 04 Kasım 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Dexopay TR – Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bilinçsizce kripto alım satımı yapmak yerine hızlı ve güvenilir ticareti keşfedin.

Dexopay Cüzdanı kullanarak #bitcoin ve #ethereum ‘larınızı saklayabilir; #kriptopara ile ödeme kabul eden tüm platformlarda ödeme yapabilirsiniz. Dexopay Oto Pilot, piyasa bilgilerini toplayarak analiz eder ve bu doğrultuda alım satım emirleri verir. Böylelikle kripto para piyasalarını takip etmek zorunda kalmadan güvenle #kripto alım satımı yapabilirsiniz.

🟡 Dexopay’de Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır?

www.dexopay.com/tr adresine girerek sağ üst köşede bulunan “Kullanıcı Girişi” kısmından kullanıcı girişini gerçekleştir.

Eğer Dexopay’e hala üye olmadıysan “Dexopay’e Nasıl Üye Olunur” videosundaki adımları takip ederek Dexopay’e hemen üye olabilirsin.

Açılan panelde hesaplar sekmesine tıklayarak cüzdanlarına ulaş ve işlem yapmak istediğin cüzdanının altındaki “Gönder” butonuna tıkla.

Transfer gerçekleştirmek istediğin alıcı hesabın bilgilerini “Recipient” alanına;

transfer etmek istediğin tutarı ise “Amount” alanına girerek ve bu transferle ilgili bir açıklama eklemek istiyorsan “Note” kısmına ekleyerek “Send” butonuna tıkla.

Bu aşamada işlem güvenliğin için üçüncü taraf kimlik doğrulayıcındaki kod ile doğrulama yapman gerekli. Kimlik doğrulayıcındaki güncel kodu ilgili alana girdikten sonra “Onayla” butonuna tıklayarak transfer işlemini tamamla.

Dexopay’le kripto para transferi işte bu kadar kolay.

——————————————————————————————————-
Dexopay TR Telegram: https://t.me/DexopayTr
Dexopay TR Twitter: https://twitter.com/DexopayTr
Dexopay TR Facebook: https://www.facebook.com/DexopayTr
Dexopay TR Instagram: https://www.instagram.com/DexopayTr

#Dexopay TR – Kripto Para Transferi Nasıl Yapılır? #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER