Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Kripto Borsalarının Rezerv Raporları Gerçek Mi? #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Kripto Borsalarının Rezerv Raporları Gerçek Mi? 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 418 Kişi Okudu – 9 Kişi Beğendi Sende beğen… Binance, CryptoCom ve KuCoin’in rezerv kanıtını gerçekleştiren denetim şirketi Mazars geri adım attı. FTX’in çöküşünün ardından borsalar, rezervlerinin kullanıcıların fonlarını karşılamaya yettiğini kanıtlamak için Proof-of-Reserve yani rezerv kanıtını kullanmaya başlamıştı. Ancak en büyük kripto para borsalarından üçünün denetimini gerçekleştiren Mazars bu konuda geri adım attı. Fakat bu Mazars’ın Binance, CryptoCom ve KuCoin için hazırladığı denetim raporlarının yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Zira Mazars, kripto firmalarıyla çalışmanın alıkları riske değmeyeceğini görüşünde. Tüm dünyanın gözü kulağı bu raporlarda ve borsalardan biri başarısız olursa bu Mazars’ın itibarını da tehlikeye atacak. #Kripto Borsalarının Rezerv Raporları Gerçek Mi? #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Kripto Borsalarının Rezerv Raporları Gerçek Mi? #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 22 Aralık 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Kripto Borsalarının Rezerv Raporları Gerçek Mi? 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

418 Kişi Okudu – 9 Kişi Beğendi Sende beğen…

Binance, CryptoCom ve KuCoin’in rezerv kanıtını gerçekleştiren denetim şirketi Mazars geri adım attı.
FTX’in çöküşünün ardından borsalar, rezervlerinin kullanıcıların fonlarını karşılamaya yettiğini kanıtlamak için Proof-of-Reserve yani rezerv kanıtını kullanmaya başlamıştı.
Ancak en büyük kripto para borsalarından üçünün denetimini gerçekleştiren Mazars bu konuda geri adım attı.
Fakat bu Mazars’ın Binance, CryptoCom ve KuCoin için hazırladığı denetim raporlarının yanlış olduğu anlamına gelmiyor.
Zira Mazars, kripto firmalarıyla çalışmanın alıkları riske değmeyeceğini görüşünde. Tüm dünyanın gözü kulağı bu raporlarda ve borsalardan biri başarısız olursa bu Mazars’ın itibarını da tehlikeye atacak.

#Kripto Borsalarının Rezerv Raporları Gerçek Mi? #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
  • Osmanlı_Tokatı22 Aralık 2022 / 11:39 Cevapla

    Başaralı iş yapıyorsunuz…👍💯

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER