Son Dakika Haberler

Kripto Para: #SHIBA INU SHIB MÜJDEYİ AÇIKLADI..! #shiba #kripto #KriptoPara 2022 Haber Detay

#SHIBA INU SHIB MÜJDEYİ AÇIKLADI..! #shiba #kripto 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 61 Kişi Okudu – 9 Kişi Beğendi Sende beğen… Shiba Inu’nun Yatırımcı Sayısı Artıyor! #shibarium #shiba ınu Kripto para piyasasında bilindiği üzere büyük bir düşüş yaşandı ve altcoinler hatrı sayılır derecede düşüşler yaşadı. Shiba Inu’da bu düşüşlerden nasibini alsa da son bir hafta içerisinde 15.000 yeni kişi Shiba Inu’ya yatırım yaptı. CoinMarketCap verilerine göre 10 Mayıs’ta Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1.146.848 seviyelerindeyken şimdi bu sayı 1.161.805 seviylerine yükseldi. Yaklaşık 1 ay önce 1.132.280 olan kişi sayısı 1 ayda 30 bin arttı. Shiba Inu’nun fiyatı düştükçe ilgi daha da büyüyor ve yatırımcılar portföylerinde tutmaya başlıyor. FİNANSAL ÖZGÜRLÜĞE SAHİP OLMAK İSTEYEN YATIRIMCI TAKİPCİLERİM SİZİNLEYİM SABIR BİZİMLE OLSUN..KORKU VE PANİĞE TEŞVİK EDİYORLAR kripto para, #ceek #raca #shiba #kripto #btc bitcoin, altcoin, alt coin, kripto paralar, bitcoin eğitim, bitcoin al sat, bitcoin analiz, alt coin al sat, alt coin eğitim, kripto para eğitim, kripto para dünyası, kripto para nedir, 20 OCAK 2025’E KADAR HODL..ABONE OLMAYI UNUTMAYIN. Finansal özgürlüğü kazanmak isteyen kripto para dünyasında bulunan bütün yatırımcı insanlara sevgiler saygılar.. Burada konuşulan konular gündemde ki haber akışları temel teknik analiz ve kendi düşünce ve önerilerimdir. Bilgi ve sohbet amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. BİTCOİN/ETHEREUM/SHİBA/RACA/MANA/SANDBOX/SOLANA/AVAX/STAR ATLAS/BLOKTOPİA/CEEK/STARL/MATİC/BNB/ADA/HOT/XEC/REEF. ABONE OLMAYI UNUTMAYIN METAVERSE/ WEB 3.0 GELECEĞİN İNTERNETİ YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. EN İYİ YATIRIM KENDİNİZE YAPTIĞINIZ YATIRIMDIR. Gate borsası indirimli komisyon linki https://www.gate.io/signup/7132486 #SHIBA INU SHIB MÜJDEYİ AÇIKLADI..! #shiba #kripto #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #SHIBA INU SHIB MÜJDEYİ AÇIKLADI..! #shiba #kripto #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 26 Mayıs 2022 - 23:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#SHIBA INU SHIB MÜJDEYİ AÇIKLADI..! #shiba #kripto 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

61 Kişi Okudu – 9 Kişi Beğendi Sende beğen…

Shiba Inu’nun Yatırımcı Sayısı Artıyor! #shibarium #shiba ınu
Kripto para piyasasında bilindiği üzere büyük bir düşüş yaşandı ve altcoinler hatrı sayılır derecede düşüşler yaşadı. Shiba Inu’da bu düşüşlerden nasibini alsa da son bir hafta içerisinde 15.000 yeni kişi Shiba Inu’ya yatırım yaptı.
CoinMarketCap verilerine göre 10 Mayıs’ta Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1.146.848 seviyelerindeyken şimdi bu sayı 1.161.805 seviylerine yükseldi.
Yaklaşık 1 ay önce 1.132.280 olan kişi sayısı 1 ayda 30 bin arttı. Shiba Inu’nun fiyatı düştükçe ilgi daha da büyüyor ve yatırımcılar portföylerinde tutmaya başlıyor.
FİNANSAL ÖZGÜRLÜĞE SAHİP OLMAK İSTEYEN YATIRIMCI TAKİPCİLERİM SİZİNLEYİM SABIR BİZİMLE OLSUN..KORKU VE PANİĞE TEŞVİK EDİYORLAR
kripto para, #ceek #raca #shiba #kripto #btc
bitcoin,
altcoin,
alt coin,
kripto paralar,
bitcoin eğitim,
bitcoin al sat,
bitcoin analiz,
alt coin al sat,
alt coin eğitim,
kripto para eğitim,
kripto para dünyası,
kripto para nedir,
20 OCAK 2025’E KADAR HODL..ABONE OLMAYI UNUTMAYIN.
Finansal özgürlüğü kazanmak isteyen kripto para dünyasında bulunan bütün yatırımcı insanlara sevgiler saygılar.. Burada konuşulan konular gündemde ki haber akışları temel teknik analiz ve kendi düşünce ve önerilerimdir. Bilgi ve sohbet amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

BİTCOİN/ETHEREUM/SHİBA/RACA/MANA/SANDBOX/SOLANA/AVAX/STAR ATLAS/BLOKTOPİA/CEEK/STARL/MATİC/BNB/ADA/HOT/XEC/REEF.

ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

METAVERSE/ WEB 3.0 GELECEĞİN İNTERNETİ

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

EN İYİ YATIRIM KENDİNİZE YAPTIĞINIZ YATIRIMDIR.

Gate borsası indirimli komisyon linki

https://www.gate.io/signup/7132486

#SHIBA INU SHIB MÜJDEYİ AÇIKLADI..! #shiba #kripto #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
4 ADET YORUM YAPILDI
  • Talipcan Kısa26 Mayıs 2022 / 23:40 Cevapla

    Müthiş bi haber buuuu

  • Rüya Haznedar26 Mayıs 2022 / 23:40 Cevapla

    SHIBA 👍🏻💸👏

  • Kübra Kanberoğlu26 Mayıs 2022 / 23:40 Cevapla

    👍👏

  • Hasan üçüncü26 Mayıs 2022 / 23:40 Cevapla

    Bu kötü piyasada seninle moral buluyoruz yoldaşım

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER