Son Dakika Haberler

#Lua’nun Düşleri #masallar #hikayeler #çocuklariçin #seslikitaphikaye #seslikitapdunyası #Hikayeler 2022 Haber Detay

#Lua’nun Düşleri #masallar #hikayeler #çocuklariçin #seslikitaphikaye #seslikitapdunyası #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 1 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen… Sevgili Çocuklar; ara tatilinizin sağlıkla, mutlulukla ve tabi kitap okumakla geçmesini diliyorum. İyi tatiller. İşte yeni hikayemiz. Lua’nun Düşleri. Sevgili anneler ve babalar; Hikaye ve masallar eğitici öğretici ve düşündürücü konulara ağırlık verilerek tarafımdan yazılıp seslendirilmiştir. Hikaye ve masallarımın hiçbir sayfasında sizleri terettüde düşürecek sözcük ve cümleler yoktur. Gönül rahatlıyla çocuklarınıza okuyup okutturabilir, dinletebilirsiniz. Uyku serisi olduğu gibi ana fikirleriyle de düşündürücüdür. Okuyan, dinleyen çocuğun yorumlaya bileceği, düşünebileceği şekilde yazılmıştır. Beni takip edip desteklediğiniz için teşekkür ederim. Kitap okumakla kalın! Sevgilerimle… #Lua’nun Düşleri #masallar #hikayeler #çocuklariçin #seslikitaphikaye #seslikitapdunyası #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#Lua’nun Düşleri #masallar #hikayeler #çocuklariçin #seslikitaphikaye #seslikitapdunyası #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 24 Ocak 2023 - 5:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Lua’nun Düşleri #masallar #hikayeler #çocuklariçin #seslikitaphikaye #seslikitapdunyası #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

1 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen…

Sevgili Çocuklar; ara tatilinizin sağlıkla, mutlulukla ve tabi kitap okumakla geçmesini diliyorum. İyi tatiller. İşte yeni hikayemiz. Lua’nun Düşleri.

Sevgili anneler ve babalar;

Hikaye ve masallar eğitici öğretici ve düşündürücü konulara ağırlık verilerek tarafımdan yazılıp seslendirilmiştir. Hikaye ve masallarımın hiçbir sayfasında sizleri terettüde düşürecek sözcük ve cümleler yoktur. Gönül rahatlıyla çocuklarınıza okuyup okutturabilir, dinletebilirsiniz.

Uyku serisi olduğu gibi ana fikirleriyle de düşündürücüdür. Okuyan, dinleyen çocuğun yorumlaya bileceği, düşünebileceği şekilde yazılmıştır.

Beni takip edip desteklediğiniz için teşekkür ederim.

Kitap okumakla kalın!
Sevgilerimle…

#Lua’nun Düşleri #masallar #hikayeler #çocuklariçin #seslikitaphikaye #seslikitapdunyası #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler