Son Dakika Haberler

#Pelin Tabu ve Aykırı Hikayeler (Kitap Fuarı) #Hikayeler 2022 Haber Detay

#Pelin Tabu ve Aykırı Hikayeler (Kitap Fuarı) #hikayeler 2022 #hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler 46 Kişi Okudu – 11 Kişi Beğendi Sende beğen… Herkese merhabalar, Bugün Hatay Expo alanında ‘Kitap Fuarı’ndayız. Kitap fuarımıza şöyleşiye katılın Pelin Tabu’yu bulmuşken kaçırmak olmazdı. Hemen kamera karşına geçtik. Hem dünya hem de Hatay’ı gezen, bilen Pelin Tabu’nun ağzından Hatay’ımızı, tarihimizi ve bize olan mesajlarını dinleyin. Yeni gün yüzüne çıkarttığımız küçükdalyan’daki dünyanın ilk hipodromu ve birçok projemizi konuştuk. Çok detay vermeden haydi videoya. Pelin Hanımdan söz aldım, kanalıma abone olup videolarımızı takip edecek. Sen daha kanalımıza abone olmadıysan hemen like atıp abone olmayı unutma. Albümlerime göz atın Yoruma Yorum: https://bit.ly/3qIhfY4 Başkan Kafası: https://bit.ly/2LjXwOq Genç Kafası: https://bit.ly/2VS4M64 Başkan Dışarıda: https://bit.ly/3gspYsG Sıradaki vloglarımı kaçırmamak için tıklayın https://bit.ly/3gcbw86 Ben Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Kanalımda sizlere Hatay’ın gezilecek yerlerini ve lezzetlerini, Türkiye’de siyaseti ve görüşlerimi anlattığım vlogları paylaşacağım ve Hataylılarla, Hatay’ın gençleriyle yaptığım soru cevap vloglarına yer vereceğim. Beni sosyal medyadan takip edebilirsiniz facebook: https://www.facebook.com/LutfuSavas twitter: https://twitter.com/DocDrLutfuSavas instagram: https://www.instagram.com/lutfusavas/ #Pelin Tabu ve Aykırı Hikayeler (Kitap Fuarı) #hikaye 2022 hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

#Pelin Tabu ve Aykırı Hikayeler (Kitap Fuarı) #Hikayeler 2022 Haber Detay
Bu haber 05 Aralık 2022 - 23:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Pelin Tabu ve Aykırı Hikayeler (Kitap Fuarı) #hikayeler 2022

#hikayeler #korkuhikayeleri #başarıhikayeleri #hikaye #kısahikayeler #dinihikayeler #anlamlıhikayeler

46 Kişi Okudu – 11 Kişi Beğendi Sende beğen…

Herkese merhabalar,

Bugün Hatay Expo alanında ‘Kitap Fuarı’ndayız. Kitap fuarımıza şöyleşiye katılın Pelin Tabu’yu bulmuşken kaçırmak olmazdı. Hemen kamera karşına geçtik.

Hem dünya hem de Hatay’ı gezen, bilen Pelin Tabu’nun ağzından Hatay’ımızı, tarihimizi ve bize olan mesajlarını dinleyin.

Yeni gün yüzüne çıkarttığımız küçükdalyan’daki dünyanın ilk hipodromu ve birçok projemizi konuştuk.

Çok detay vermeden haydi videoya. Pelin Hanımdan söz aldım, kanalıma abone olup videolarımızı takip edecek. Sen daha kanalımıza abone olmadıysan hemen like atıp abone olmayı unutma.

Albümlerime göz atın
Yoruma Yorum: https://bit.ly/3qIhfY4
Başkan Kafası: https://bit.ly/2LjXwOq
Genç Kafası: https://bit.ly/2VS4M64
Başkan Dışarıda: https://bit.ly/3gspYsG

Sıradaki vloglarımı kaçırmamak için tıklayın https://bit.ly/3gcbw86

Ben Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Kanalımda sizlere Hatay’ın gezilecek yerlerini ve lezzetlerini, Türkiye’de siyaseti ve görüşlerimi anlattığım vlogları paylaşacağım ve Hataylılarla, Hatay’ın gençleriyle yaptığım soru cevap vloglarına yer vereceğim.

Beni sosyal medyadan takip edebilirsiniz
facebook: https://www.facebook.com/LutfuSavas
twitter: https://twitter.com/DocDrLutfuSavas
instagram: https://www.instagram.com/lutfusavas/

#Pelin Tabu ve Aykırı Hikayeler (Kitap Fuarı) #hikaye 2022

hikaye,hikayeler,sihirli hikayeler,hikayeler masallar,masal hikayeleri dinle,hikayeleri masal hikayeleri,prens ve prenses hikayeleri

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER