Son Dakika Haberler

#Sahte gelinin altın tuzağı JASAT’a takıldı #altınkolye 2022 Haber Detay

#Sahte gelinin altın tuzağı JASAT’a takıldı #altınbileklik 2022 #altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir 1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Şanlıurfa’dan Sivas’a gidip düğün hediyesi olarak aldığı altın ve başlık parası ile kayıplara karışan sahte gelin, JASAT tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Sivas’ta yaşayan R.Ç. isimli şahıs, Şanlıurfa’da yaşayan H.Y. isimli kadınla tanıştı. Evlilik için harekete R.Ç., başlık parası verip geline altın aldıktan sonra H.Y.’yi alıp Sivas’a gitti. Evliliğinin ilk sabahında uyandığında H.Y.’yi evde bulamayan R.Ç., dolandırıldığını düşünerek jandarmaya gitti. Sivas’taki jandarma ekipleri durumu Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timine (JASAT) bildirdi. Altınları satamadan yakalandı Sahte gelinin izini süren Şanlıurfa JASAT ekipleri, altınları satamadan kıskıvrak yakaladı. Sahte gelinin üzerinde yapılan aramada ise damadın düğün hediyesi olarak aldığı altın zincirli 5’i bir yerde, 2 adet altın bilezik, 3 adet altın yüzük ve 3 adet altın küpe ele geçirildi. Gözaltına alınan sahte gelin, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. #Sahte gelinin altın tuzağı JASAT’a takıldı #altınyüzük 2022 altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

#Sahte gelinin altın tuzağı JASAT’a takıldı #altınkolye 2022 Haber Detay
Bu haber 10 Ağustos 2022 - 20:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Sahte gelinin altın tuzağı JASAT’a takıldı #altınbileklik 2022

#altınkolye #altınbileklik #altınyüzük #altinkolye #hilalaltınbilek #altınküpe #altıniğne #altıntakı #altınbilezik #altınkaplamabilezikler #altınkaplamakolye #altınset #14ayaraltın #altınbileklikmodelleri #altınzincir

1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Şanlıurfa’dan Sivas’a gidip düğün hediyesi olarak aldığı altın ve başlık parası ile kayıplara karışan sahte gelin, JASAT tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Sivas’ta yaşayan R.Ç. isimli şahıs, Şanlıurfa’da yaşayan H.Y. isimli kadınla tanıştı. Evlilik için harekete R.Ç., başlık parası verip geline altın aldıktan sonra H.Y.’yi alıp Sivas’a gitti. Evliliğinin ilk sabahında uyandığında H.Y.’yi evde bulamayan R.Ç., dolandırıldığını düşünerek jandarmaya gitti. Sivas’taki jandarma ekipleri durumu Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timine (JASAT) bildirdi.

#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay#Bir dakikada piyasalar, 5 Ekim 2023 #borsa #dolar #altın #altınkolye 2022 Haber Detay

Altınları satamadan yakalandı
Sahte gelinin izini süren Şanlıurfa JASAT ekipleri, altınları satamadan kıskıvrak yakaladı. Sahte gelinin üzerinde yapılan aramada ise damadın düğün hediyesi olarak aldığı altın zincirli 5’i bir yerde, 2 adet altın bilezik, 3 adet altın yüzük ve 3 adet altın küpe ele geçirildi.
Gözaltına alınan sahte gelin, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#Sahte gelinin altın tuzağı JASAT’a takıldı #altınyüzük 2022

altın,altın yorumları,gramaltın,teknik yorum,dolar,cumhuriyet altın,dolar hareketi,çeyrek altın,ekonomi,bilezik

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER