Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Haziran 2022 - 17:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sanat dünyasını sarsan haber

Meksika’da Netflix dizisi “The Chosen One”ın oyuncuları ve ekip üyelerinin de olduğu araç kaza yaptı. Kazada araçtaki 6 kişi yaralanırken iki oyuncu ise ha-ya-tını ka-ybetti.
Meksika bu ö-lü-mlerle sarsıldı. Meksika’da çekilen Netflix platformunda yayınlanan ‘The Choose One’ dizisinde ünlü iki oyuncuda dail dizi ekipleri setten çıktıktan sonra kaza yaptı. Ülke basınındaki habere göre, The Chosen One isimli dizi setinin ardından oyuncuların bindiği minibüs Baja California Sur Yarımadası’nda Mulege yakınlarında yoldan çıkarak takla attı.
ÜNLÜ 2 OYUNCU HA-YA-TINI K-AY-BETTİ
Kazada oyuncular Raymundo Garduno Cruz ve Juan Francisco Gonzalez Aguilar ha-ya-tını ka-yb-etti. Aralarında oyuncular ve ekip çalışanlarının da olduğu 6 kişi ise ya-r-al-andı.
MEKSİKA’DAARAÇ KAZALARI C-AN A-LIYOR
Öte yandan, Meksika’nın güneyindeki Chiapas eyaletinde dini bir etkinliğe katılan insanları taşıyan bir otobüsün devrilmesi sonucu en az 9 kişi ö-ld-ü ve 40 kişi de y-ara-la-ndı.Kazanın nedenine dair araştırmalar sürüyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler