Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

05 Nisan 2023 - 23:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Şanlıurfa’da kayınbiraderini

Şanlıurfa’da, eşinin kardeşi Ferdi B.’yi (41) t-ab-ancayla v-ur-up başında bekleyen Hülya B. (33), tutuklandı. Hülya B., ifadesinde “Namusum için yaptım ve pişman değilim” dedi.

Paşabağı Mahallesi’nde, 3 Nisan’da meydana gelen olayda, 3 çocuk annesi Hülya B., eşinin kardeşi Ferdi B.’yi t-a-b-a-ncayla ö-ld-ür-üp, başında polisin gelmesini bekledi. Polislere teslim olan Hülya B., emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti.

Hülya B., ifadesinde “Eşim İsmail B., işe gittikten sonra kayınbiraderim yardım etme bahanesiyle sık sık yanıma gelmeye başladı. Bana ilgi gösteren kayınbiraderimle duygusal bir yakınlaşmanın ardından ilişki yaşamaya başladık. Ama daha sonra bu ilişkimizi kocam öğrendi. İlişkimizin ortaya çıkması üzerine İsmail ve Ferdi arasında b-ı-çak-lı kavga çıktı. Kavgada her ikisi de y-ar-ala-ndı. Kardeşler vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif y-a-ral-andı. Ben ilk olarak kayınbiraderimle İzmir’e gittim. Bir süre sonra İzmir’de aramızda tartışma çıkınca, özlediğim eşim ve çocuklarıma geri döndüm ve olaylardan uzak kalmak için Diyarbakır’a yerleştik” dedi.

“TELEFONLA RAHATSIZ EDİYORDU”

Yeni hayatına başladığına değinen Hülya B., son günlerde diş teknisyeni olan kayınbiraderinin telefonla t-a-ci-zine maruz kaldığını öne sürerek, “Kayınbiraderim onunla birlikte olmam için sürekli telefonla rahatsız ediyordu. Israrcı teklifini geri çevirince bu kez, birlikte yaşadığımız dönemlere ait uygunsuz görüntülerimi, TikTok hesabından paylaşma tehdidinde bulunmaya başladı. Bunun üzerine evde, kocama ait ru-hs-ats-ız t-a-ba-ncayı alarak Şanlıurfa’ya geldim. Paşabağı Mahallesi’nde evden çıkan Ferdi’yi t-a-b-ancayla kovaladım ve sonra v-u-rdu-m. Namusum için yaptım ve pişman değilim” diye konuştu.

3 ÇOCUĞU BABAYLA KALDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hülya B., nöbetçi hakimlik tarafından ‘Tasarlayarak ö-l-dü-rmek’ suçundan tutuklandı. Olayın ardından, anneleri tutuklanan 3 çocuk ise Diyarbakır’da yaşayan babalarıyla kaldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ