Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Haziran 2022 - 17:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Seda Sayan ve Çağlar Öken

Seda Sayan, geçen nisan ayında nikâh masasına oturduğu Çağlar Ökten’in soyadını kullanmamak için dava açtı. Ünlü şarkıcı, evlilik soyadı olan ‘Ökten’in resmi işlemlerde sorun olması nedeniyle nüfustan silinmesini istedi.

ŞARKICI Çağlar Ökten ile geçtiğimiz ay evlenen Seda Sayan kızlık soyadını kullanmak için mahkemeye başvurdu. Dava dilekçesinde isminin nüfus kayıtlarında ‘Aysel Gürsaçer Ökten’ olarak geçtiğini belirten ünlü sanatçı, evlilik soyadı olan ‘Ökten’in resmi işlemlerde sorun olması nedeniyle nüfustan silinmesini istedi.

ÇAĞLAR ÖKTEN’İN RIZASI VAR

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçen nisan ayında meslektaşı Çağlar Ökten’le Swiss Otel’deki düğünle evlenmişti. Çağlar Ökten ile evlilik birliği devam eden Seda Sayan, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak kızlık soyadını kullanmak için dava açtı.

Seda Sayan’ın isminin nüfus kayıtlarında ‘Aysel Gürsaçer’ olarak geçtiğinin anlatıldığı dava dilekçesinde, “Müvekkilim, Çağlar Ökten ile evlendikten sonra nüfus kayıtlarında soyadı ‘Gürsaçer Ökten’ olarak değişmiştir. Bu da resmi işlemlerde sorun yaratmaktadır. Müvekkilim, işlerinden dolayı kızlık soyadı olan ‘Gürsaçer’i kullanmak istemektedir. Müvekkilin eşi Çağlar Ökten’in de bu konuda rızası vardır. Müvekkilin eşinin soyadı olan ‘Ökten’in nüfus kaydından silinmesini istiyoruz. Müvekkilin nüfusta ‘Gürsaçer Ökten’ olan soyadının düzeltilerek, ‘Gürsaçer’ olarak kaydedilmesini talep ediyoruz” denildi.

SKİ EŞLERİNİN SOYADINDAN VAZGEÇMEDİLER

Magazin dünyasında Seda Sayan’ın aksine bırakın evli kalmayı, boşandıktan sonra bile eski eşinin soyadını kullanmaya devam eden isimler de var… İşte onlardan bazıları:

SEZEN AKSU

Sezen Aksu ilk evliliğini Ali Engin Aksu ile yaptı. Bu evlilik sayesinde ‘Aksu’ soyadını alan sanatçı şöhret basamaklarını hızla tırmandı.Sezen Aksu’nun ilk evliliği hüsranla sonuçlandı. Daha sonra iki evlilik yapıp boşansa da Sezen Aksu ilk eşinin soyadını kullanmaktan hiç vazgeçmedi.
MUAZZEZ ABACI

İlk evliliği hüsranla sonuçlanan Muazzez Abacı, ayrılığın ardından iki kez daha nikah masasına oturdu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler