Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Ağustos 2022 - 13:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

SEDAT PEKER’DEN HİÇ BEKLENMEDİK AÇIKLAMA

Sedat Peker’den İnan Kıraç’a: Sana küçük bir ziyarete geleceğim. Bu işin sonu çok kötü. Sedat Peker’den umulmadık açıklama
Sedat Peker, yardımcısı Emre Olur üzerinden attığı tweet ile Koç Holding yöneticilerinden İnan Kıraç’a mesaj gönderdi. Sedat Peker, İnan Kıraç’a “Karanlıklar lordu” diye hitap etti.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, yeni bir paylaşımda bulunurken, mesajında sürpriz bir isim yer aldı.

Yardımcısı Emre Olur’un Twitter hesabı üzerinden mesajını yayınlayan Peker, Vehbi Koç’un damadı Koç Holding yöneticilerinden İnan Kıraç’a mesaj gönderdi.

İnan Kıraç için “Karanlıklar lordu” ifadelerini kullanan Peker, “Yanlış işler yapıyorsun! Yapma! İlerleyen saatlerde sana küçük bir ziyarete geleceğim.” ifadelerini kullandı.

Olur’un hesabından paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Karanlıkların Lordu inan kıraç, Yanlış işler yapıyorsun! Yapma! İlerleyen saatlerde sana küçük bir ziyarete geleceğim. Orada yazılanları anlarsan ne ala, eğer ki anlamazsan bu işin sonu çok kötü VALLAHİ! Karanlıkların Şerifi Reis Sedat PEKER”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler