Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

17 Nisan 2023 - 23:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sinan Akçıl 4 Eş Sorusu

Sinan Akçıl Danla Bilic’in programında imam nikahı ile evlenmiş olduğu 4 karısı olduğunu söyleyerek ekrandan onlara “Boş ol” diyerek seslendi. “Burada desem oluyor mu? Dinimize uygun mu?” diyen Sinan Akçıl’a sosyal medyada “Nihat Hatipoğlu’na sorsana” yorumları yağdı. Akçıl gündem olunca ise açıklama yaptı.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in Youtube programına katılan Sinan Akçıl dört kişiyle imam nikahıyla evli olduğunu, hiçbirinden boşanamadığını söyledi. Akçıl, programda eşlerinden boşanmayı uygun buldu.

Youtube programına katılan Sinan Akçıl’a “Sen çok inançlıymışsın, öyle bir duyum aldım. Peki, bu imam nikahı bağımlılığı neden?” sorusunu soran Danla Bilic’e Akçıl, “Evet. Severim. Severiz kardeşim öyle işleri” yanıtı verdi.

“4 TANE İMAM NİKAHLI EŞİM VAR”
Bunun üzerine Danla Bilic, “Ne diyorsun mesela, ‘Gel imam nikahı kıyalım’ mı?” diye sordu. Sinan Akçıl, “Evet! Ne diyebilirim başka? Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim, dedim de. 4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle” dedi.

Danla Bilic’in “Hadi boşayalım sizi programda” demesi üzerine Akçıl ise “Birincisi için; boş ol boş ol boş ol. Kusura bakma tabii ki. İkincisi için; boş ol boş ol boş ol. Üç; boş ol boş ol boş ol. Dört; boş ol boş ol boş ol. Böyle olur mu, dinimize uygun mu bilemiyorum tabii” ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl hal böyle olunca sosyal medyanın diline düştü. Akçıl’ı izleyenler “Nihat Hatipoğlu’na sorsana” yorumları yağdı.

TEPKİLERDEN SONRA AÇIKLAMA
Akçıl gündem olup tepki görünce açıklama yaparak “Bu dini nikah haberleri beni sıkmaya başladı. İşin esprisi ile söylediğim laflar da niyetini aşmasın hiç kimsenin kalbini kırmak istemem, biz çok şükür ki Laik bir ülkede yaşıyoruz ve inancım gereği birisi resmi nikahlı eski eşim olmak üzere “tüm hayatım boyunca”toplam 4 kişiyle bunu yaptık, bundan da gocunmuyorum. herkesin inancı ve değer verdiği kişiyle yaŞamayı tercih ettiği yol kendine aittir. Nokta” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ