Son Dakika Haberler

Son Dakika: #ABD Başkanı Biden: Zelenski Bizi Dinlemek İstemedi – TGRT Haber #Haberler 2022 Haber Detay

#ABD Başkanı Biden: Zelenski Bizi Dinlemek İstemedi – TGRT Haber 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 2711 Kişi Okudu – 55 Kişi Beğendi Sende beğen… ABD Başkanı Joe Biden’ın açıklamaları savaş 4. ayına girerken Ukrayna’ya desteği artırma çalışmalarından bahsederken geldi. Biden “2. Dünya Savaşı’ndan beri böyle bir şey olmadı. Birçok insanın abarttığımı düşündüğünü biliyorum. Ama bizim sağlam verilere sahip olduğumuzu da biliyordum – yani Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ordusu sınırdan içeri girecekti. Hiç şüphe yoktu. Ve Zelenskiy bunu duymak istemedi” dedi. Ukrayna Devlet Başkanı 24 Şubat’ta savaşın başlamasından önceki haftalarda, Biden yönetim yetkililerinin Rus işgalinin çok muhtemel olduğu konusunda uyarılarına kamuoyu önünde sert bir tavır takınmıştı. Zelenskiy bu açıklamalara tepki göstererek olası savaş sözlerinin Ukrayna’nın ekonomisini etkileyebileceğini ifade ediyordu. TGRT HABER YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN http://bit.ly/TgrtHaberAbone #abdbaşkanı #zelenski #biden ==================================== TGRT HABER TV HAKKINDA: ● Türkiye’nin, haber kanalı olarak, gündem, siyaset, ekonomi, spor, sağlık, kültür, sanat kısacası haber ve habere dair ne varsa son dakika haberleri canlı yayın ile izleyicilere aktarıyoruz. Bilginin, tecrübenin, hızın ayrıcalığıyla haber dünyasındaki yerimizi; haftanın 7 günü 24 saat canlı yayınlarla daha da güçlendiriyoruz. TGRT HABER TV ULAŞMAK İÇİN http://www.tgrthaber.com.tr https://www.facebook.com/tgrthabertv Tweets by tgrthabertv İLETİŞİM BİLGİLERİ Telefon: 0212 454 70 70 Faks : 0212 454 56 56 izleyicitemsilcisi@tgrthaber.com.tr TGRT HABER TV FREKANS BİLGİLERİ http://www.tgrthaber.com.tr/frekans #ABD Başkanı Biden: Zelenski Bizi Dinlemek İstemedi – TGRT Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #ABD Başkanı Biden: Zelenski Bizi Dinlemek İstemedi – TGRT Haber #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 12 Haziran 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#ABD Başkanı Biden: Zelenski Bizi Dinlemek İstemedi – TGRT Haber 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

2711 Kişi Okudu – 55 Kişi Beğendi Sende beğen…

ABD Başkanı Joe Biden’ın açıklamaları savaş 4. ayına girerken Ukrayna’ya desteği artırma çalışmalarından bahsederken geldi.

Biden “2. Dünya Savaşı’ndan beri böyle bir şey olmadı. Birçok insanın abarttığımı düşündüğünü biliyorum. Ama bizim sağlam verilere sahip olduğumuzu da biliyordum – yani Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ordusu sınırdan içeri girecekti. Hiç şüphe yoktu. Ve Zelenskiy bunu duymak istemedi” dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı 24 Şubat’ta savaşın başlamasından önceki haftalarda, Biden yönetim yetkililerinin Rus işgalinin çok muhtemel olduğu konusunda uyarılarına kamuoyu önünde sert bir tavır takınmıştı.

Zelenskiy bu açıklamalara tepki göstererek olası savaş sözlerinin Ukrayna’nın ekonomisini etkileyebileceğini ifade ediyordu.

TGRT HABER YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN
http://bit.ly/TgrtHaberAbone

#abdbaşkanı #zelenski #biden

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

====================================

TGRT HABER TV HAKKINDA:

● Türkiye’nin, haber kanalı olarak, gündem, siyaset, ekonomi, spor, sağlık, kültür, sanat kısacası haber ve habere dair ne varsa son dakika haberleri canlı yayın ile izleyicilere aktarıyoruz. Bilginin, tecrübenin, hızın ayrıcalığıyla haber dünyasındaki yerimizi; haftanın 7 günü 24 saat canlı yayınlarla daha da güçlendiriyoruz.

TGRT HABER TV ULAŞMAK İÇİN
http://www.tgrthaber.com.tr
https://www.facebook.com/tgrthabertv

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon: 0212 454 70 70
Faks : 0212 454 56 56
izleyicitemsilcisi@tgrthaber.com.tr

TGRT HABER TV FREKANS BİLGİLERİ
http://www.tgrthaber.com.tr/frekans

#ABD Başkanı Biden: Zelenski Bizi Dinlemek İstemedi – TGRT Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
8 ADET YORUM YAPILDI
  • xyz12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    Micotakis bizi dinlemedi derse yakında şaşırmayın 😅

  • Sam Carex12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    Hic Sacirmadim, Yilan

  • alican12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    zelenski ABD ye üye olayım derken ulkemden oldum .

  • ALİ MAMEDZADE12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    BAYDEN SENİN YALANIN BATSIN.ABD OLMASA DÜNYA HÜZUR İÇİNDE YAŞIYAR.LAKİN ABD BURNUNU HER ÖLKEYE SOXARAK SAVAŞ ŞIXARDIR VE ONLARA BOYUN EYMEYENLERE QARŞI .ÇEVRİLİŞLER EDİB ONLARIN QUCAĞINA OTURANLARI HAKİMİYETE GETİRİRLER.

  • Firdavs Zuhriddinov12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    Dış güçler kimmiş acaba?!!!

  • Yugen12312 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    Ukrayna ABD yi dinledigi icin bu halde zaten zelenskide bunun farkinda ama artik cok gec

  • Asil İnsan12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    Vergi artırımı yapmayacağız diyenler; bsmv % 5’den % 10’a çıkararak, iki katı zam mı yaptı? Devam devam, dank edinceye kadar..

  • wxwx12 Haziran 2022 / 11:39 Cevapla

    ABD bütün yaptirimlari kaldirirsa her şey iyi olur diye düşünüyorum

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER