Son Dakika Haberler

Son Dakika: #BM Barış Gücü, KKTC topraklarından çekilecek mi? #Haberler 2022 Haber Detay

#BM Barış Gücü, KKTC topraklarından çekilecek mi? 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 1463 Kişi Okudu – 56 Kişi Beğendi Sende beğen… A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 05.10.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar; yazar Mahmut Övür, yazar Kenan Kıran, stratejist Esat Eraslan, yazar Gaffar Yakınca ile “başörtüsü polemiği” değerlendirildi. Kanalımıza Abone Olmak İçin : http://turkuvazvideo.com/qk2smd Sosyal Medya Facebook: https://www.facebook.com/ahaber.com.tr/ Twitter: https://twitter.com/Ahaber Instagram: https://www.instagram.com/tvahaber/ TikTok: https://www.tiktok.com/@ahabertv Telegram: https://t.me/ahabercomtr #Ahaber #Haber #melihaltınokilesebepsonuç #BM Barış Gücü, KKTC topraklarından çekilecek mi? #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #BM Barış Gücü, KKTC topraklarından çekilecek mi? #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 06 Ekim 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#BM Barış Gücü, KKTC topraklarından çekilecek mi? 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

1463 Kişi Okudu – 56 Kişi Beğendi Sende beğen…

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 05.10.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar; yazar Mahmut Övür, yazar Kenan Kıran, stratejist Esat Eraslan, yazar Gaffar Yakınca ile “başörtüsü polemiği” değerlendirildi.

Kanalımıza Abone Olmak İçin : http://turkuvazvideo.com/qk2smd

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

Sosyal Medya
Facebook: https://www.facebook.com/ahaber.com.tr/
Twitter: https://twitter.com/Ahaber
Instagram: https://www.instagram.com/tvahaber/
TikTok: https://www.tiktok.com/@ahabertv
Telegram: https://t.me/ahabercomtr

#Ahaber #Haber #melihaltınokilesebepsonuç

#BM Barış Gücü, KKTC topraklarından çekilecek mi? #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
4 ADET YORUM YAPILDI
  • Hatice Akcan6 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    Adamsın adam reis

  • Battal Baltacı6 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    Abd.dunyada güvenlik sorunudur.butun.devletler bir araya gelip.guvenlik sorunu abdye.noootaa vermeliii

  • Battal Baltacı6 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    Kktc.degil ktc adanın ismi
    Ver kurtulculara karşı ktc.isgalci rumu vurup.kurtulmali amma yakistirdimmmm hohoho
    Ktc vur kurtul .ver kurtulculari vur kurtul .

  • Nr_Gltkn6 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    ABD Rusya’yı hedef alıyorsa neden Türkiye’nin hava savunmasını güçlendirmesini engellemeye çalışıyor? Türkiye’ye açıkça düşman olanlara silah yağdırıyor? Türkiye’ye silah ambargosu NATO çerçevesinde nasıl açıklanabilir? Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Irak, Suriye, Ege her yerde karşımıza hasım olarak çıkıyor. Varlığımıza kasteden bir tavır içindeler. ABD Rusya’ya bu kadar düşmansa neden Suriyede boşalttığı alanları Türkiye’ye bırakmaktansa bir gecede Rusya’ya bırakıp çekildi gitti? Rusyayla gizli görüşme ve pazarlıkları olduğunun açık kanıtı değilmi bu? Oyun Türkiye’ye karşı. Siyaset gereği her şey çok açık konuşulmaz çoğu zaman ama devleti yönetenler bunu yeterince açık ifade ediyorlar zaten.

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler