Son Dakika Haberler

Son Dakika: #G7’den Rus Petrolüne Ambargo Kararı – TGRT Haber #Haberler 2022 Haber Detay

#G7’den Rus Petrolüne Ambargo Kararı – TGRT Haber 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 1271 Kişi Okudu – 43 Kişi Beğendi Sende beğen… Beyaz Saray, G7 liderlerinin bugün çevrim içi olarak Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin katılımıyla düzenledikleri zirve sonrası yazılı bir açıklama yaparak, Rusya’ya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulanacak yeni yaptırımları duyurdu. Liderlerin, Ukrayna’yı müzakere masasında ve sahada desteklemeye devam edeceklerini dile getirdikleri belirtilen açıklamada, Rusya’ya bugüne kadar uygulanan yaptırımların ülkenin son 15 yılda elde ettiği kazanımları yok ettiği aktarıldı. Rusya’ya yönelik ABD, Avrupa Birliği (AB) ve G7 ülkelerinin yeni bir yaptırım paketi üzerine anlaştığına işaret edilen açıklamada, ABD’nin Rusya devletinin tamamen ya da kısmen kontrolü altındaki 3 televizyonuna yaptırım getireceği kaydedildi. TGRT HABER YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN http://bit.ly/TgrtHaberAbone #g7 #ruspetrolü #ambargokararı ==================================== TGRT HABER TV HAKKINDA: ● Türkiye’nin, haber kanalı olarak, gündem, siyaset, ekonomi, spor, sağlık, kültür, sanat kısacası haber ve habere dair ne varsa son dakika haberleri canlı yayın ile izleyicilere aktarıyoruz. Bilginin, tecrübenin, hızın ayrıcalığıyla haber dünyasındaki yerimizi; haftanın 7 günü 24 saat canlı yayınlarla daha da güçlendiriyoruz. TGRT HABER TV ULAŞMAK İÇİN http://www.tgrthaber.com.tr https://www.facebook.com/tgrthabertv Tweets by tgrthabertv İLETİŞİM BİLGİLERİ Telefon: 0212 454 70 70 Faks : 0212 454 56 56 izleyicitemsilcisi@tgrthaber.com.tr TGRT HABER TV FREKANS BİLGİLERİ http://www.tgrthaber.com.tr/frekans #G7’den Rus Petrolüne Ambargo Kararı – TGRT Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #G7’den Rus Petrolüne Ambargo Kararı – TGRT Haber #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 09 Mayıs 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#G7’den Rus Petrolüne Ambargo Kararı – TGRT Haber 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

1271 Kişi Okudu – 43 Kişi Beğendi Sende beğen…

Beyaz Saray, G7 liderlerinin bugün çevrim içi olarak Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin katılımıyla düzenledikleri zirve sonrası yazılı bir açıklama yaparak, Rusya’ya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulanacak yeni yaptırımları duyurdu.

Liderlerin, Ukrayna’yı müzakere masasında ve sahada desteklemeye devam edeceklerini dile getirdikleri belirtilen açıklamada, Rusya’ya bugüne kadar uygulanan yaptırımların ülkenin son 15 yılda elde ettiği kazanımları yok ettiği aktarıldı.

Rusya’ya yönelik ABD, Avrupa Birliği (AB) ve G7 ülkelerinin yeni bir yaptırım paketi üzerine anlaştığına işaret edilen açıklamada, ABD’nin Rusya devletinin tamamen ya da kısmen kontrolü altındaki 3 televizyonuna yaptırım getireceği kaydedildi.

TGRT HABER YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN
http://bit.ly/TgrtHaberAbone

#g7 #ruspetrolü #ambargokararı

====================================

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

TGRT HABER TV HAKKINDA:

● Türkiye’nin, haber kanalı olarak, gündem, siyaset, ekonomi, spor, sağlık, kültür, sanat kısacası haber ve habere dair ne varsa son dakika haberleri canlı yayın ile izleyicilere aktarıyoruz. Bilginin, tecrübenin, hızın ayrıcalığıyla haber dünyasındaki yerimizi; haftanın 7 günü 24 saat canlı yayınlarla daha da güçlendiriyoruz.

TGRT HABER TV ULAŞMAK İÇİN
http://www.tgrthaber.com.tr
https://www.facebook.com/tgrthabertv

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon: 0212 454 70 70
Faks : 0212 454 56 56
izleyicitemsilcisi@tgrthaber.com.tr

TGRT HABER TV FREKANS BİLGİLERİ
http://www.tgrthaber.com.tr/frekans

#G7’den Rus Petrolüne Ambargo Kararı – TGRT Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
5 ADET YORUM YAPILDI
  • Ay_REN9 Mayıs 2022 / 17:39 Cevapla

    Yasaklayin geri donen sozunden donen kim olucak kendini alcaltan kim olucak gorucez.

  • Samet Kurt9 Mayıs 2022 / 17:39 Cevapla

    Rusya’da verir ucuz yollu bize işimize gelir

  • Fərəc Kərimli9 Mayıs 2022 / 17:39 Cevapla

    👍👍👍👍

  • Seningizli bir hayranin9 Mayıs 2022 / 17:39 Cevapla

    Ben Türkiye yerinde olsam fırsat bilip ucuza alırım sonuçta Rusya’nın elinde kalmasından iyidir.Ulke ekonomisi için muhteşem bir fırsat olur.

  • Baha9 Mayıs 2022 / 17:39 Cevapla

    Avrupa çok pişman olacak.

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler