Son Dakika Haberler

Son Dakika: #Galatasaray’da üzücü haber! Mohammed | Selman Öztürk | Galatasaray #Haberler 2022 Haber Detay

#Galatasaray’da üzücü haber! Mohammed | Selman Öztürk | Galatasaray 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 1771 Kişi Okudu – 44 Kişi Beğendi Sende beğen… Selman Öztürk, sarı-kırmızılı ekipte yaşanan sıcak gelişmeleri ve Mostafa Mohammed hakkındaki çıkan haberleri Futbol Plus ekranlarında Songül Soysal’a değerlendiriyor. Galatasaray’da Mostafa Mohamed kaosu yaşanıyor. Mısır basını, Galatasaray’ın Mostafa Mohamed’in 4 milyon dolarlık bonservisini hala ödemediğini ve bu ücret Zamalek’e verilmediği sürece oyuncunun transferine izin verilmeyeceğini duyurdu. Galatasaray geçen sezonun devre arasında Mısır ekibi Zamalek’ten kiraladığı Mostafa Mohamed’in bonservisini aralık ayında almıştı. Yapılan anlaşma gereği ise; Sarı-Kırmızılılar’ın 4 milyon doları 1 Temmuz’a kadar Zamalek’e yatırması gerekiyor. Mısır temsilcisi de Galatasaray’dan sürekli olarak oyuncunun bonservisinin yatırılmasını talep ediyor. Mısır basını da paranın yatırılmaması halinde Mohamed’in bir başka takıma satışına izin verilmeyeceğini duyurdu YÖNETMELİK GÖZDEN GEÇİRİLİYOR “almajardh.com” adlı site konuyla ilgili yaptığı haberinde şu ilginç ifadelere yer verdi: “Zamalek kulübünün Galatasaray’la yaptığı sözleşme önümüzdeki temmuzdan itibaren bu tutarın ödeneceği yönünde. Bu da Zamalek’in şu anda bu paradan yararlanamayacağı anlamına geliyor. Zamalek yetkilileri ise tüm anlaşmayı ve FIFA yönetmeliğini yeniden gözden geçiriyor. Zamalek kulübünün yönetimi, Mısırlı başarılı forvet Mostafa Mohamed’in bonservisinin ödenmeden Galatasaray kulübünü oyuncuyu başka takıma sattırmamakla tehdit etti. TRANSFER İÇİN İSTİYORLAR FIFA yönetmeliğinde herhangi bir kulübün anlaşma ücretini ödemeden futbolcuyu başka bir kulübe satmasına izin verilip verilmeyeceğine bakıyorlar. Zamalek kulübünün Galatasaray’dan bu miktarı talep etmesinin sebebi Sporting Lizbon ile Martimo’ya verilen cezayı ödeyebilmek. Ayrıca yeni transferler için kaynak oluşturmak. Bu sebeplerden dolayı Zamalek parayı şu anda almak istiyor.” Galatasaray’a yakın kaynaklar, Mostafa Mohamed’in bonservisinin alınmaması halinde ikinci Franck Ribery vakasının yaşanacağını düşünüyor. Kanalımıza Abone Olmak İçin 👉 https://bit.ly/3EtgyYI Futbol Plus Facebook Hesabı 👉 https://bit.ly/3feFsAL Futbol Plus Twitter Hesabı 👉 https://bit.ly/3zXOADx Futbol Plus Instagram Hesabı 👉 https://bit.ly/3566M2k #Galatasaray #SelmanÖztürk #GalatasarayHaberleri #MustafaMohammed #Galatasaray’da üzücü haber! Mohammed | Selman Öztürk | Galatasaray #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #Galatasaray’da üzücü haber! Mohammed | Selman Öztürk | Galatasaray #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 29 Nisan 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Galatasaray’da üzücü haber! Mohammed | Selman Öztürk | Galatasaray 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

1771 Kişi Okudu – 44 Kişi Beğendi Sende beğen…

Selman Öztürk, sarı-kırmızılı ekipte yaşanan sıcak gelişmeleri ve Mostafa Mohammed hakkındaki çıkan haberleri Futbol Plus ekranlarında Songül Soysal’a değerlendiriyor.

Galatasaray’da Mostafa Mohamed kaosu yaşanıyor. Mısır basını, Galatasaray’ın Mostafa Mohamed’in 4 milyon dolarlık bonservisini hala ödemediğini ve bu ücret Zamalek’e verilmediği sürece oyuncunun transferine izin verilmeyeceğini duyurdu.
Galatasaray geçen sezonun devre arasında Mısır ekibi Zamalek’ten kiraladığı Mostafa Mohamed’in bonservisini aralık ayında almıştı. Yapılan anlaşma gereği ise; Sarı-Kırmızılılar’ın 4 milyon doları 1 Temmuz’a kadar Zamalek’e yatırması gerekiyor. Mısır temsilcisi de Galatasaray’dan sürekli olarak oyuncunun bonservisinin yatırılmasını talep ediyor. Mısır basını da paranın yatırılmaması halinde Mohamed’in bir başka takıma satışına izin verilmeyeceğini duyurdu
YÖNETMELİK GÖZDEN GEÇİRİLİYOR

“almajardh.com” adlı site konuyla ilgili yaptığı haberinde şu ilginç ifadelere yer verdi: “Zamalek kulübünün Galatasaray’la yaptığı sözleşme önümüzdeki temmuzdan itibaren bu tutarın ödeneceği yönünde. Bu da Zamalek’in şu anda bu paradan yararlanamayacağı anlamına geliyor. Zamalek yetkilileri ise tüm anlaşmayı ve FIFA yönetmeliğini yeniden gözden geçiriyor. Zamalek kulübünün yönetimi, Mısırlı başarılı forvet Mostafa Mohamed’in bonservisinin ödenmeden Galatasaray kulübünü oyuncuyu başka takıma sattırmamakla tehdit etti.
TRANSFER İÇİN İSTİYORLAR

FIFA yönetmeliğinde herhangi bir kulübün anlaşma ücretini ödemeden futbolcuyu başka bir kulübe satmasına izin verilip verilmeyeceğine bakıyorlar. Zamalek kulübünün Galatasaray’dan bu miktarı talep etmesinin sebebi Sporting Lizbon ile Martimo’ya verilen cezayı ödeyebilmek. Ayrıca yeni transferler için kaynak oluşturmak. Bu sebeplerden dolayı Zamalek parayı şu anda almak istiyor.” Galatasaray’a yakın kaynaklar, Mostafa Mohamed’in bonservisinin alınmaması halinde ikinci Franck Ribery vakasının yaşanacağını düşünüyor.

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

Kanalımıza Abone Olmak İçin 👉 https://bit.ly/3EtgyYI

Futbol Plus Facebook Hesabı 👉 https://bit.ly/3feFsAL
Futbol Plus Twitter Hesabı 👉 https://bit.ly/3zXOADx
Futbol Plus Instagram Hesabı 👉 https://bit.ly/3566M2k

#Galatasaray #SelmanÖztürk #GalatasarayHaberleri #MustafaMohammed

#Galatasaray’da üzücü haber! Mohammed | Selman Öztürk | Galatasaray #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2 ADET YORUM YAPILDI
  • Serhat Gönç29 Nisan 2022 / 11:39 Cevapla

    Nelsson çok iyi İnşallah satmazlar

  • Metin Satilmis29 Nisan 2022 / 11:39 Cevapla

    Aman sakın gelmesin terim Amcam
    Futbol aklı olarak gelse budefa hocayı rahat çalışmasına müsade vermez

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER