Son Dakika Haberler

Son Dakika: #Göçmenler Avrupa’yı Neden Yakıyor? | Mirgün Cabas – Yenal Bilgici | GAİN Haber #Haberler 2022 Haber Detay

#Göçmenler Avrupa’yı Neden Yakıyor? | Mirgün Cabas – Yenal Bilgici | GAİN Haber 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 90 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen… GAİN Haber Kanalına Abone Ol: https://bit.ly/3wyNigO Yayının tamamını izlemek için: https://youtu.be/urUJdevpNjg -GÖÇMENLER AVRUPA’YI NİYE YAKIYOR? Fas maçı sonrası sokaklar yine karıştı Gazeteci Mirgün Cabas gündemi değerlendiriyor. Her gün başka bir uzmana bağlanıyor ve görüşlerini alıyor. Hafta içi her sabah 11.00’de canlı yayından sonra istediğiniz zaman GAİN’de ve GAİN Haber YouTube kanalında. ˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜ GAİN Nedir? Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir. GAİN’i indirmek için; https://bit.ly/3bvg631 https://apple.co/3ufZq6a GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir. ˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜ #Fas #Belçika #DünyaKupası #GAİN #GAİNHaber #MirgünCabas #YenalBilgici #Göçmenler Avrupa’yı Neden Yakıyor? | Mirgün Cabas – Yenal Bilgici | GAİN Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #Göçmenler Avrupa’yı Neden Yakıyor? | Mirgün Cabas – Yenal Bilgici | GAİN Haber #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 02 Aralık 2022 - 14:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Göçmenler Avrupa’yı Neden Yakıyor? | Mirgün Cabas – Yenal Bilgici | GAİN Haber 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

90 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen…

GAİN Haber Kanalına Abone Ol: https://bit.ly/3wyNigO

Yayının tamamını izlemek için: https://youtu.be/urUJdevpNjg

-GÖÇMENLER AVRUPA’YI NİYE YAKIYOR?
Fas maçı sonrası sokaklar yine karıştı

Gazeteci Mirgün Cabas gündemi değerlendiriyor. Her gün başka bir uzmana bağlanıyor ve görüşlerini alıyor. Hafta içi her sabah 11.00’de canlı yayından sonra istediğiniz zaman GAİN’de ve GAİN Haber YouTube kanalında.

˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

GAİN Nedir?
Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir.

GAİN’i indirmek için;

https://bit.ly/3bvg631
https://apple.co/3ufZq6a

GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir.

˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
#Fas #Belçika #DünyaKupası #GAİN #GAİNHaber #MirgünCabas #YenalBilgici

#Göçmenler Avrupa’yı Neden Yakıyor? | Mirgün Cabas – Yenal Bilgici | GAİN Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
  • GAİN Haber2 Aralık 2022 / 14:40 Cevapla

    GAİN Haber içeriklerinden haberdar olmak istiyorsanız linke tıklayarak YouTube kanalına abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın!

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER