Son Dakika Haberler

Son Dakika: #HAİN SALDIRIDAN ACI HABER #Haberler 2022 Haber Detay

#HAİN SALDIRIDAN ACI HABER 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 80 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen… Terör örgütü tarafından Gaziantep’in Karkamış ilçesi Köprü Batı Hudut Karakoluna yapılan hain saldırıda yaralanan askerlerden biri şehit oldu. Gaziantep’in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna Suriye’nin Ayn- El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/ havan saldırısında 4 asker ve 1 sivil yaralandı. Yaralanan askerlerden biri, kaldırdığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi. #HAİN SALDIRIDAN ACI HABER #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #HAİN SALDIRIDAN ACI HABER #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 13 Mayıs 2022 - 11:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#HAİN SALDIRIDAN ACI HABER 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

80 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen…

Terör örgütü tarafından Gaziantep’in Karkamış ilçesi Köprü Batı Hudut Karakoluna yapılan hain saldırıda yaralanan askerlerden biri şehit oldu.

Gaziantep’in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna Suriye’nin Ayn- El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/ havan saldırısında 4 asker ve 1 sivil yaralandı.
Yaralanan askerlerden biri, kaldırdığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

#HAİN SALDIRIDAN ACI HABER #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler