Son Dakika Haberler

Son Dakika: #Mirgün Cabas ile Canlı | 17 Mayıs 2022 | GAİN Haber #Haberler 2022 Haber Detay

#Mirgün Cabas ile Canlı | 17 Mayıs 2022 | GAİN Haber 2022 #haber Son Durum #haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber 1145 Kişi Okudu – 79 Kişi Beğendi Sende beğen… Mirgün Cabas’ın bugünkü konukları Çiğdem Toker ve Efe Bulduk. EKONOMİMİZİN HALLERİ Risk primi rekor kırdı; çaya, şekere, kahveye, rakıya zam… ATATÜRK HAVALİMANI’NDA YIKIM İş makineleri alanda, muhalefet kapıda ERDOĞAN’DAN YENİ NATO AÇIKLAMASI “Kusura bakmasınlar, boşuna yorulasınlar” KRİPTO PİYASASINDA SON DURUM Yeterince çöktü mü, daha çöker mi? #Dolar #MüzikYasağı #Türkiye #Gündem #Haber #GAİN #GAİNHaber #MirgünCabas GAİN Nedir? Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir. GAİN’i indirmek için; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910 GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir. #Mirgün Cabas ile Canlı | 17 Mayıs 2022 | GAİN Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

Son Dakika: #Mirgün Cabas ile Canlı | 17 Mayıs 2022 | GAİN Haber #Haberler 2022 Haber Detay
Bu haber 17 Mayıs 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Mirgün Cabas ile Canlı | 17 Mayıs 2022 | GAİN Haber 2022 #haber Son Durum

#haber #haberler #haberinvarmı #haberci #habermerkezi #haberturk #habersitesi #sondakikahaber

1145 Kişi Okudu – 79 Kişi Beğendi Sende beğen…

Mirgün Cabas’ın bugünkü konukları Çiğdem Toker ve Efe Bulduk.

EKONOMİMİZİN HALLERİ
Risk primi rekor kırdı; çaya, şekere, kahveye, rakıya zam…

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA YIKIM
İş makineleri alanda, muhalefet kapıda

ERDOĞAN’DAN YENİ NATO AÇIKLAMASI
“Kusura bakmasınlar, boşuna yorulasınlar”

KRİPTO PİYASASINDA SON DURUM
Yeterince çöktü mü, daha çöker mi?

Son Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber DetaySon Dakika: #Adıyaman’da Son Durum | Tv100 Haber #Haberler 2022 Haber Detay

#Dolar #MüzikYasağı #Türkiye #Gündem #Haber #GAİN #GAİNHaber #MirgünCabas

GAİN Nedir?
Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir.

GAİN’i indirmek için;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain
https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910

GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir.

#Mirgün Cabas ile Canlı | 17 Mayıs 2022 | GAİN Haber #haberci #habermerkezi 2022’deki ekonomik durum

son haberler,haber,haberglobal,son dakika haberleri,trt haber,global tv,türkiye

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler