Son Dakika Haberler

#Tarih Sohbeti 20220419 Gizli işgal #Tarih 2022 Haber Detay

#Tarih Sohbeti 20220419 Gizli işgal #Tarih 2022 #tarih #kpsstarih #tarihi #tarihieser #tarihiyerler #tarihbilgileri #tarihhaberleri #tariholayları #tarihteneoldu #tarihbilgileri 20 Kişi Okudu – 3 Kişi Beğendi Sende beğen… TGRT FM Canlı Yayını Dinlemek İçin http://www.youtube.com/tgrtfm/live TGRT FM Youtube Kanalına Abone Olmak İçin http://bit.ly/tgrtfm-abone-ol TGRT FM Yayın Akışı http://bit.ly/tgrtfm-yayinakisi Haberciliği, programcılığı, klasik radyo tiyatroları ile dinleyicilerin zevkle dinlediği bir radyo yayıncılığı yapan TGRT FM Türk milletinin gönlünde önemli bir yer kazandı. Milli ve manevi değerlerimize saygılı, türk örf ve geleneklerine, kültürüne hizmet etmeyi görev bilen TGRT FM, 4 Ekim 1993’ten itibaren kaliteli bir yayıncılık yapmaktadır. 120 noktadaki karasal vericileri ile, internetten online canlı olarak ve uydu aracılığı ile Türksat uydusunun kapsama alanındaki yerlerde rahatlıkla dinlenebilmektedir. Radyo yayıncılığında farklı, disiplinli, seviyeli ve düzeyli bir yeri olan TGRT FM en son teknolojiyi gelişen yenilikleri ile kullanıyor. Dinleyicilerinde tiryakilik yapan TGRT FM, ” Şimdilik Dünya Dinliyor ” sloganı ile geleceğe büyük ümitler vaadediyor. TGRT FM Web Sitesi http://www.tgrt-fm.com.tr TGRT FM Facebook Adresi http://www.facebook.com/tgrtfm TGRT FM Twitter Adresi http://twitter.com/tgrtfm931 TGRT FM Youtube Kanalı http://www.youtube.com/tgrtfm TGRT FM Karasal Frekans Listesi http://bit.ly/tgrtfm-frekanslar TGRT FM Uydu Frekansı Turksat 4A Uydusu Alış Frekansı: 12228 Mhz Sembol Oranı: 8400 Polarizasyon: Dikey(Vertical) #Tarih Sohbeti 20220419 Gizli işgal #tarihbilgileri 2022 kpss tarih,tarih 2022,isem tarih,kpss tarih 2022,benim hocam tarih,ramazan hoca tarih,ayt,tyt,islamiyet öncesi türk tarihi,isem tv,kpss videoları,kpss vatandaşlık videosu,isem yayın,benim hocam 2022,benim hocam kpss

#Tarih Sohbeti 20220419 Gizli işgal #Tarih 2022 Haber Detay
Bu haber 20 Nisan 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Tarih Sohbeti 20220419 Gizli işgal #Tarih 2022

#tarih #kpsstarih #tarihi #tarihieser #tarihiyerler #tarihbilgileri #tarihhaberleri #tariholayları #tarihteneoldu #tarihbilgileri

20 Kişi Okudu – 3 Kişi Beğendi Sende beğen…

TGRT FM Canlı Yayını Dinlemek İçin http://www.youtube.com/tgrtfm/live

TGRT FM Youtube Kanalına Abone Olmak İçin
http://bit.ly/tgrtfm-abone-ol

TGRT FM Yayın Akışı
http://bit.ly/tgrtfm-yayinakisi

Haberciliği, programcılığı, klasik radyo tiyatroları ile dinleyicilerin zevkle dinlediği bir radyo yayıncılığı yapan TGRT FM Türk milletinin gönlünde önemli bir yer kazandı.

Milli ve manevi değerlerimize saygılı, türk örf ve geleneklerine, kültürüne hizmet etmeyi görev bilen TGRT FM, 4 Ekim 1993’ten itibaren kaliteli bir yayıncılık yapmaktadır.

120 noktadaki karasal vericileri ile, internetten online canlı olarak ve uydu aracılığı ile Türksat uydusunun kapsama alanındaki yerlerde rahatlıkla dinlenebilmektedir.

Radyo yayıncılığında farklı, disiplinli, seviyeli ve düzeyli bir yeri olan TGRT FM en son teknolojiyi gelişen yenilikleri ile kullanıyor.

#Spor ve Tarih Sohbetleri – 96 #Tarih 2022 Haber Detay#Spor ve Tarih Sohbetleri – 96 #Tarih 2022 Haber Detay

Dinleyicilerinde tiryakilik yapan TGRT FM, ” Şimdilik Dünya Dinliyor ” sloganı ile geleceğe büyük ümitler vaadediyor.

TGRT FM Web Sitesi
http://www.tgrt-fm.com.tr

TGRT FM Facebook Adresi
http://www.facebook.com/tgrtfm

TGRT FM Twitter Adresi
http://twitter.com/tgrtfm931

TGRT FM Youtube Kanalı
http://www.youtube.com/tgrtfm

TGRT FM Karasal Frekans Listesi
http://bit.ly/tgrtfm-frekanslar

TGRT FM Uydu Frekansı
Turksat 4A Uydusu
Alış Frekansı: 12228 Mhz
Sembol Oranı: 8400
Polarizasyon: Dikey(Vertical)

#Tarih Sohbeti 20220419 Gizli işgal #tarihbilgileri 2022

kpss tarih,tarih 2022,isem tarih,kpss tarih 2022,benim hocam tarih,ramazan hoca tarih,ayt,tyt,islamiyet öncesi türk tarihi,isem tv,kpss videoları,kpss vatandaşlık videosu,isem yayın,benim hocam 2022,benim hocam kpss

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER