Son Dakika Haberler

#Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay

#Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi #TatlıTarifleri 2022 #tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar # 50 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen… Bayram için hem şerbetli hem de renkli bir tatlı tarifimiz var! 🥳 Bu tatlı, damakta kalan vişne tadıyla lezzetli bir şölen sunarken, göz alıcı rengiyle de iştahımızı açıyor! Bayram sofralarında mutlaka denemelisiniz! Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Malzeme Listesi – 1 litre vişne suyu – 400 g toz şeker – 500 ml sıcak su – 1 adet orta boy ekmek kadayıfı – 400 g kaymak – Antep fıstığı Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Nasıl Yapılır? – Vişne suyunu toz şeker ile kaynatın. – O sırada kuru haldeki ekmek kadayıfını büyük ve yuvarlak bir tepsiye alın, ılık su ile her yerine gelecek şekilde ıslatın. – Kaynayan vişne suyunu 2-3 dk daha kaynatın ve kenara alın. Büyük bir tepsiye aldığınız ekmek kadayıfını ocağa, kısık ateşe alın ve vişne suyunu kadayıfın her yerine gelecek şekilde, kepçe yardımıyla dökerek kaynatın. – Üst kısmı iyice suyu emdikten sonra kadayıfı istediğiniz gibi dilimleyin ve tersini çevirin. Kalan vişne suyunu da eşit şekilde dökün. – Şerbeti çektikten sonra, ocaktan alın ve üzerini kapatarak soğumaya bırakın. – Hazır olan vişneli ekmek kadayıfı tatlısını, isterseniz arasına isterseniz üzerine kaymak koyarak ve Antep fıstığı ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Bayrama Özel En İyi Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/bayrama-ozel-en-iyi-tatli-tarifleri-32 Geleneksel Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/geleneksel-tatli-tarifleri-63 Şerbetli Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/serbetli-tatlilar-62 Sütlü Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/sutlu-tatli-tarifleri-68 Kısık Ateş uygulamasını telefonunuza indirerek ücretsiz üye olabilirsiniz: *https://www.kisikates.com.tr/ Kısık Ateş Instagram: https://www.instagram.com/kisikatescom #ekmekkadayıfı #tatlıtarifleri kısıkateşreels #kısıkateştv #vişneliekmekkadayıfı #şerbetlitatlılar #bayramtatlıları #Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi #tatlınasılyapılır 2022 tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

#Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi #TatlıTarifleri 2022 Haber Detay
Bu haber 26 Haziran 2023 - 14:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi #TatlıTarifleri 2022

#tatlıtarifleri #tatlitarifleri #kolaytatlıtarifleri #tatlıtariflerim #tatlınasılyapılır #sütlatnasılyapılır #baklavanasılyapılır #değişiktatlılar #

50 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bayram için hem şerbetli hem de renkli bir tatlı tarifimiz var! 🥳

Bu tatlı, damakta kalan vişne tadıyla lezzetli bir şölen sunarken, göz alıcı rengiyle de iştahımızı açıyor! Bayram sofralarında mutlaka denemelisiniz!

Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi

Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Malzeme Listesi

– 1 litre vişne suyu
– 400 g toz şeker
– 500 ml sıcak su
– 1 adet orta boy ekmek kadayıfı
– 400 g kaymak
– Antep fıstığı

Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Nasıl Yapılır?

– Vişne suyunu toz şeker ile kaynatın.
– O sırada kuru haldeki ekmek kadayıfını büyük ve yuvarlak bir tepsiye alın, ılık su ile her yerine gelecek şekilde ıslatın.
– Kaynayan vişne suyunu 2-3 dk daha kaynatın ve kenara alın. Büyük bir tepsiye aldığınız ekmek kadayıfını ocağa, kısık ateşe alın ve vişne suyunu kadayıfın her yerine gelecek şekilde, kepçe yardımıyla dökerek kaynatın.
– Üst kısmı iyice suyu emdikten sonra kadayıfı istediğiniz gibi dilimleyin ve tersini çevirin. Kalan vişne suyunu da eşit şekilde dökün.
– Şerbeti çektikten sonra, ocaktan alın ve üzerini kapatarak soğumaya bırakın.
– Hazır olan vişneli ekmek kadayıfı tatlısını, isterseniz arasına isterseniz üzerine kaymak koyarak ve Antep fıstığı ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Bayrama Özel En İyi Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/bayrama-ozel-en-iyi-tatli-tarifleri-32
Geleneksel Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/geleneksel-tatli-tarifleri-63
Şerbetli Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/serbetli-tatlilar-62
Sütlü Tatlı Tarifleri: https://www.kisikates.com.tr/koleksiyon/sutlu-tatli-tarifleri-68
Kısık Ateş uygulamasını telefonunuza indirerek ücretsiz üye olabilirsiniz:
*https://www.kisikates.com.tr/
Kısık Ateş Instagram: https://www.instagram.com/kisikatescom

#ekmekkadayıfı #tatlıtarifleri kısıkateşreels #kısıkateştv #vişneliekmekkadayıfı #şerbetlitatlılar #bayramtatlıları

#Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi #tatlınasılyapılır 2022

tatlı tarifleri,kolay tatlı tarifleri,basit tatlı tarifleri,tatlı tarifi,ay tatlisi tarifi video,sevde nur kaya tarifleri,nefis yemek tarifleri,ay tatlısı nefis yemek tarifleri,aypare tatlısı tarifi,kedi dili pasta tarifi,aypare tatlısı nefis yemek tarifleri,ay tatlısı tarifi nefis yemek tarifleri,ay tatlısı malzemeleri,kolay tatlılar,pratik,sütlü tatlılar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER