Son Dakika Haberler

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

23 Kasım 2022 - 22:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Yaptırdığı estetik herkesi şaşkına çevirdi

Sünnet derilerinden elde edilen kök hücrelerle bakım yaptırdığını açıklamasıyla olay yaratan Selen Görgüzel, genç kalmak için ayı kanı denemek istediğini açıkladı.

Hamdi Alkan ile boşandığından beri magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasına giren şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Daha önce çocukların sünnet derilerinden elde edilen kök hücrelerle bakım yaptırdığını belirten ünlü şarkıcı kendisi için yeni bir güzellik yöntemi keşfettiğini söyledi.

“AYI KANI ENJEKTE ETTİRMEK İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYORUM”

Görgüzel, “Ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yapıyorum. Ayılar 6 ay kış uykusuna yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum, yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş” diye konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler