Son Dakika Haberler

#Yerli otomobil TOGG yine heyecanlandırdı! Bir ilk daha… #Otomobil 2022 Haber Detay

#Yerli otomobil TOGG yine heyecanlandırdı! Bir ilk daha… #elektrikliotomobil 2022 #ikincielotomobil #otomobiltutkusu #klasikotomobil #yerliotomobil #otomobildünyası #klasikotomobilkulubu #elektrikliotomobil #otomobiller #sporotomobil #araba #arabanaliz 2 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Yerli otomobil TOGG’un sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, ”Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık.” ifadesine yer verildi. Yerli otomobil TOGG, geçtiğimiz ayın başında kendi şarj istasyonu markası olan TruGo için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) lisans aldı. Yerli otomobil TOGG’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda bu istasyonların ilk kurulumunu tamamladığını ve test ettiklerini söyledi. TOGG, 2023’e kadar en az 50 adet TruGo şarj istasyonu kuracak TOGG, uzun bir süredir tesislerin inşası ve kurulumu ile uğraşıyor. Bu yılın son çeyreğine kadar da seri üretime geçmeyi hedefliyor. Hatta hedeflerde aksama olmazsa 29 Ekim’de yapılacak açılış ile birlikte fabrikada seri üretim süreci başlatılacak. Togg, yeni TruGo markası altında şarj istasyonu kurmak için EPDK’dan gerekli lisansları aldı. Geçtiğimiz ay yapılan açıklamaya göre ise ilk etapta 81 ilde 1000 adet istasyon kurulumu yapmayı hedefliyor. #Yerli otomobil TOGG yine heyecanlandırdı! Bir ilk daha… #otomobiltutkusu 2022 elektrikli otomobil haber,#yerliotomobil,milli otomobil,#elektrikliotomobil,otomatik egea,togg fabrika,dizel otomatik egea,togg son dakika,#elektrikliaraba,elektrikli araba,milli araç,alfa romeo tonale,otomatik egea cross,e-transit özellikleri,batarya,arabalar,elektrikli egea,#yerlioto,teknoloji,#arabalar,milli oto,son dakika,dizel egea,#sondakika,elektrikli transit,#yerliaraba,car,araba videoları,ford transit,ford

#Yerli otomobil TOGG yine heyecanlandırdı! Bir ilk daha… #Otomobil 2022 Haber Detay
Bu haber 05 Ağustos 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Yerli otomobil TOGG yine heyecanlandırdı! Bir ilk daha… #elektrikliotomobil 2022

#ikincielotomobil #otomobiltutkusu #klasikotomobil #yerliotomobil #otomobildünyası #klasikotomobilkulubu #elektrikliotomobil #otomobiller #sporotomobil #araba #arabanaliz

2 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Yerli otomobil TOGG’un sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, ”Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık.” ifadesine yer verildi.

Yerli otomobil TOGG, geçtiğimiz ayın başında kendi şarj istasyonu markası olan TruGo için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) lisans aldı.

Yerli otomobil TOGG’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda bu istasyonların ilk kurulumunu tamamladığını ve test ettiklerini söyledi.

#Çöz çözebilirsen! #atvhaber #otomobil #teknoloji #shorts #Otomobil 2022 Haber Detay#Çöz çözebilirsen! #atvhaber #otomobil #teknoloji #shorts #Otomobil 2022 Haber Detay

TOGG, 2023’e kadar en az 50 adet TruGo şarj istasyonu kuracak

TOGG, uzun bir süredir tesislerin inşası ve kurulumu ile uğraşıyor. Bu yılın son çeyreğine kadar da seri üretime geçmeyi hedefliyor. Hatta hedeflerde aksama olmazsa 29 Ekim’de yapılacak açılış ile birlikte fabrikada seri üretim süreci başlatılacak.

Togg, yeni TruGo markası altında şarj istasyonu kurmak için EPDK’dan gerekli lisansları aldı. Geçtiğimiz ay yapılan açıklamaya göre ise ilk etapta 81 ilde 1000 adet istasyon kurulumu yapmayı hedefliyor.

#Yerli otomobil TOGG yine heyecanlandırdı! Bir ilk daha… #otomobiltutkusu 2022

elektrikli otomobil haber,#yerliotomobil,milli otomobil,#elektrikliotomobil,otomatik egea,togg fabrika,dizel otomatik egea,togg son dakika,#elektrikliaraba,elektrikli araba,milli araç,alfa romeo tonale,otomatik egea cross,e-transit özellikleri,batarya,arabalar,elektrikli egea,#yerlioto,teknoloji,#arabalar,milli oto,son dakika,dizel egea,#sondakika,elektrikli transit,#yerliaraba,car,araba videoları,ford transit,ford

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER