Son Dakika Haberler

#2 ayda ortaya çıkanlar! “iPhone 14 Pro incelemesi” #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay

#2 ayda ortaya çıkanlar! “iPhone 14 Pro incelemesi” #TeknolojiHaberleri 2022 #teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri 23002 Kişi Okudu – 717 Kişi Beğendi Sende beğen… Bu videoda 2 aydır kullandığım iPhone 14 Pro’da gördüğümüz ve denediğimiz her şeyi anlatıyoruz. Kasası, ekranı, işlemcisi, kameraları, bataryası, tüm ince detaylarıyla iPhone 14 Pro’ya geçilir mi geçilmez mi cevaplıyoruz. Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Live #2 ayda ortaya çıkanlar! “iPhone 14 Pro incelemesi” #teknolojihaberleri 2022′ teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

#2 ayda ortaya çıkanlar! “iPhone 14 Pro incelemesi” #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 11 Aralık 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#2 ayda ortaya çıkanlar! “iPhone 14 Pro incelemesi” #TeknolojiHaberleri 2022

#teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri

23002 Kişi Okudu – 717 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bu videoda 2 aydır kullandığım iPhone 14 Pro’da gördüğümüz ve denediğimiz her şeyi anlatıyoruz. Kasası, ekranı, işlemcisi, kameraları, bataryası, tüm ince detaylarıyla iPhone 14 Pro’ya geçilir mi geçilmez mi cevaplıyoruz.

Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Portal: https://www.donanimhaber.com/
Forum: https://forum.donanimhaber.com/

Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

donanimhaber.com/videolar
instagram.com/donanimhabercom/
twitter.com/donanimhaber
facebook.com/Donanimhaber.Live

#2 ayda ortaya çıkanlar! “iPhone 14 Pro incelemesi” #teknolojihaberleri 2022′

teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
30 ADET YORUM YAPILDI
  • Erdoğan Eser11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Burak Şov 👏🏻👏🏻👏🏻

  • Alper Ada11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Sen anlatınca başka güzel oluyor 👍

  • Kubilay Çağlayan11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Türkiye iphone 13 cihazımı satıp daha ucuza 13 pro max yurtdışı aldım gittim gürcistanı gezdim geldim kayıt ettim.Ülkemizin hali bu malesef 😊

  • Yunus Emre Köroğlu11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Merhaba bu sorunu APPLE yetkili servisi ile çözüme kavuşturamadık sen çözersin umuduyla yazıyorum;

    Amerika’dan 14 pro aldım. E simli versiyondan. Daha önce 8 plus kullanıyordum. Yedeklemeyi PC üzerine yaptım.
    Şimdi geri yükle diyorum: ” iTunes, bir hata oluştuğu için ” Yunus Emre iPhone’u ” adlı iPhone’a geri yükleyemedi ” hatasını alıyorum.

    Telefon güncel
    iTunes güncel
    Güvenlik duvarlarını kaldırıp deneme, sıfırlayıp tekrar deneme vs. bir çok yöntemi kullandım. Geri yükleme dosyasını yüklemeyi beceremedim.

    Backup dosyasına Log metin belgesi açılıyor. Orada hata kısmında şu yazıyor.

    ” Thread Id [ 15040 ] Time[ 12:51:34 ] val[ 0000 ] ErrorDescription
    Thread Id [ 15040 ] Time[ 12:51:34 ] val[ 0000 ] rename error: No such file or directory (2) at path “/var/.backup.i/var/mobile/Library/SafeHarbor/1/Container/Documents/Çalışmalarım/.thumbnails/10.YIL İİBF Logo Çalışmam.pdf” (MBErrorDomain/102) ”

    Konuyla alakalı destek olabilecek daha önce karşılaşan çözüm bulan yardımcı olabilecek varsa sevinirim,kl

  • Truth Seeker11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Iphone 14 çıkarttılar 40 bine satıyorlar haala şu lightning olayından vazgeçemediler. Bi tarafı type-c bi tarafı haala lightning. Yapsana şunun iki tarafını da type-c değil mi ama?

  • C& Arıcı11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Instagram için iPhone a geçmek mi 😂😂
    iPhone için çok bahane duydum ama bunu ilk defa duyuyorum

  • Ferdi Derin11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Sarji iphone 13 pro max kadar iyi degil

  • Faruk tezcan11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Ön kamera pislenmesi nasıl olacak

  • DEDESARAY11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    öncelikle wifide 9 saat ekran süresi alabiliyorsanız tebrik ederim. Başarılı bir değer. tabi parlaklığı kısıp da kör karanlıkta yazıları görmeye çalışarak yapıyorsanız ona birşey diyemem. hocam bazı şeyler sana kolaylık mış gibi anlatıyorsun da 4K webcam ikinci el 1500 liraya almıştım logitech marka Brio modeli. al tak kurtul eşleştirme derdinden falan. üstelik yüz tanıma özelliği kazandırmış oluyorsun masaüstü pcne. üstelik logitech C920 webcam kullanıcıları da baya iyi ve oto fokuslu kamera kullanıyor ve yeterli olacaktır gecikme falan da yaşayacaklarını sanmıyorum. git 30-40 bin lira verdikten sonra ne anlamı kaldı ki? dslr varsa onu webcam olarak kullanmayı araştır derim daha iyi sonuçlar alırsınız. canonun kendi yazılımı vardı da çözünürlüğü biraz düşük kalıyordu. ha bir de şu var 30-40 bin tl vermişsin ve değerini koruyormuş, yahu elinden bir düşürsen gitti birkaç bin tl. daha ucuz bir telefonla bu riski çok daha aşağı çekebilirsin. sony nin 6 sene kadar önce çıkardığı gerçek 4K ekran çözünürlüğü hani niye bu telefonda yok? ekran parlaklığı ile ppı değeri birbirinden çok farklı şeyler. parlaklığı övüyorsun da çözünürlüğe değinmiyorsun bile. klasik bir iphone fanı diyebilirim. kameranın yıllar sonra 48 mp haline gelmesini bile çoğu kullanıcı farketmeyecek diyerek üstünü örtmeye çalışmışsın bu rezilliğin. aynı durum ekran çözünürlüğünde de geçerli. 4K ekranlar neredeyse piyasada yok. 8K video kayıt nerde? hani üst düzey bir telefondu bu? pro max ultra falan filan da çağın gerisinde . kaç sene önce çıkan telefonda var 8K 30 fps video. daha yazılacak çok şey var da rode wireless go 2 gibi dipsesi yüksek olan ve teknik özellikleri condenser mikrofondan daha düşük özelllikte bir mikrofonu kullanan birine daha ne anlatabilirim ki? hiç teknik özelliklerini incelediniz mi rodenin? .

  • ramazan aktaşcı11 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Güzel anlatım ve detaylı anlatım😊

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER