Son Dakika Haberler

#İnternetten teknoloji ürünü alışverişlerinde iade neden kalktı? #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay

#İnternetten teknoloji ürünü alışverişlerinde iade neden kalktı? #TeknolojiHaberleri 2022 #teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri 290 Kişi Okudu – 19 Kişi Beğendi Sende beğen… İnternetten yapılan alışverişler için yapılan yeni düzenleme ile teknoloji ürünlerinden bilgisayar, tablet, telefon ve akıllı saatlerin iadesi artık ürün ayıplı değilse mümkün olmayacak. Peki süreç nasıl işleyecek? Donanım Haber’den Cem Sünbül, teknoloji gazetecisi @Özgür Çetin ile 1 Ekim’de yürürlüğe girecek olan yasa sonrasında nelerin değişebileceğini, kararın tüketici haklarını koruyup korumadığıyla ilgili olarak konuştu. Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Live #İnternetten teknoloji ürünü alışverişlerinde iade neden kalktı? #teknolojihaberleri 2022′ teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

#İnternetten teknoloji ürünü alışverişlerinde iade neden kalktı? #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 27 Ağustos 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#İnternetten teknoloji ürünü alışverişlerinde iade neden kalktı? #TeknolojiHaberleri 2022

#teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri

290 Kişi Okudu – 19 Kişi Beğendi Sende beğen…

İnternetten yapılan alışverişler için yapılan yeni düzenleme ile teknoloji ürünlerinden bilgisayar, tablet, telefon ve akıllı saatlerin iadesi artık ürün ayıplı değilse mümkün olmayacak. Peki süreç nasıl işleyecek? Donanım Haber’den Cem Sünbül, teknoloji gazetecisi @Özgür Çetin ile 1 Ekim’de yürürlüğe girecek olan yasa sonrasında nelerin değişebileceğini, kararın tüketici haklarını koruyup korumadığıyla ilgili olarak konuştu.

Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Portal: https://www.donanimhaber.com/
Forum: https://forum.donanimhaber.com/

Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

donanimhaber.com/videolar
instagram.com/donanimhabercom/
twitter.com/donanimhaber
facebook.com/Donanimhaber.Live

#İnternetten teknoloji ürünü alışverişlerinde iade neden kalktı? #teknolojihaberleri 2022′

teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
3 ADET YORUM YAPILDI
  • Mal insanlar27 Ağustos 2022 / 17:39 Cevapla

    insanlar mal işte. mal insanlar. mal insanların mallığını biz çekiyoz ya. mal insanlar.

  • ilker YILMAZ27 Ağustos 2022 / 17:39 Cevapla

    Üç beş tane kendini uyanık zanneden insanın yaptığı çakallık yüzünden böyle bir yasa değişikliği internetten alışveriş yapan geniş kitlelerin mağdur olmasına sebep olabileceği gibi çok fazla bilinirliği olmayan ürün satıcılarının da satışlarının düşmesine sebep olacaktır. İnsanlar artık bu yasaların dışında ürününe özel olarak sahip çıkabilecek firmalara yönelecekler amazon gibi vs.

  • Genki Horiguchi27 Ağustos 2022 / 17:39 Cevapla

    james donkey ekran aldım 27. garanti bitti ürün bozuldu . satıcıda ince hesap. ürün kıronik sorunlu . ben bilmiyordum aldım halt ettim anlamıyordum , iyide satıcı gayet iyi biliyor bu ürünün kıronik sorunları oldugunu. umurlarında degil. garanti 2 yıl bozulma zamanı 2.5 yıl .

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER
    Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler