Son Dakika Haberler

Kripto Para: #12000 Kripto Para Yok Oldu #KriptoPara 2022 Haber Detay

#12000 Kripto Para Yok Oldu 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 152 Kişi Okudu – 18 Kişi Beğendi Sende beğen… Avrupa’nın üzerinde uzun bir süredir çalıştığı kripto para yasa tasarısı MiCA, Avrupa Parlamentosundan geçti. Onay, 28 lehte ve 1 aleyhte oyla verildi. Tasarının yasalaşıp yürürlüğe girmesinin önünde ise uzun bir yol var. MiCA’nın, verilecek nihai onayın ardından 2024’te yürürlüğe girmesi bekleniyor. Bitcoin madencilik zorluğunda son 1.5 senenin en büyük artışı yaşandı. Pazartesi günü gerçekleşen ayarlamayla birlikte zorluk yüzde 13.55 oranında yükseldi ve 35.61 trilyona çıktı. Bu rakam, 13 Mayıs 2021’den beri en sert artış olarak kayıtlara geçti. Madencilik zorluğunun artması, madenciliğe olan talebin de arttığını gösteriyor. Bitcoin fiyatı düşerken görülen bu artış bir numaralı kripto paraya olan güvenin de göstergesi niteliğindeydi. Piyasada son düşüşlerle birlikte 12 binden fazla kripto para yok oldu. “Zombi” olarak adlandırılan bu kripto paraların tamamında en az son bir aydır hiçbir işlem yapılmıyor. Veri sağlayıcı şirket Nomics’e göre 2022 yılı, bu anlamda diğer yılları katladı. 2021’deki rakam 3700’ken 2022, tek başına diğer tüm yılların toplamının iki katını geride bıraktı. Avrupa ülkesi Portekiz, kripto paralara dönük vergi politikasında 180 derece değişime gidiyor. Halihazırda kripto paralardan elde edilen kazançları vergilendirmeyen ülkede bu durum değişmek üzere. Meclise sunulan plana göre 2023 bütçesindeki bir madde, yüzde 28 oranında vergi uygulanacağını gösteriyor. Bu vergi uygulaması, bir yıldan daha kısa bir süre tutulan kripto paraları kapsayacak. Bir yıldan daha uzun bir süredir elde tutulan kripto paralar ise kapsam dışı olacak. Büyük kripto para borsalarından FTX, kapsamlı bir güncellemeden geçecek. FTX V2 olarak adlandırılan yeni versiyonda, gelişmiş emir eşleştirme motoruna geçilecek. Bu yeni geliştirme, emir gecikmelerindeki süreyi yüzde 50 azaltacak. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, V2’ye 21 Kasım’da geçileceğini açıkladı. #kriptopara #bitcoin #mica #bitcoinmining #mining #ftx #sambankmanfried #portekiz #12000 Kripto Para Yok Oldu #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #12000 Kripto Para Yok Oldu #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 11 Ekim 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#12000 Kripto Para Yok Oldu 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

152 Kişi Okudu – 18 Kişi Beğendi Sende beğen…

Avrupa’nın üzerinde uzun bir süredir çalıştığı kripto para yasa tasarısı MiCA, Avrupa Parlamentosundan geçti. Onay, 28 lehte ve 1 aleyhte oyla verildi. Tasarının yasalaşıp yürürlüğe girmesinin önünde ise uzun bir yol var. MiCA’nın, verilecek nihai onayın ardından 2024’te yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Bitcoin madencilik zorluğunda son 1.5 senenin en büyük artışı yaşandı. Pazartesi günü gerçekleşen ayarlamayla birlikte zorluk yüzde 13.55 oranında yükseldi ve 35.61 trilyona çıktı. Bu rakam, 13 Mayıs 2021’den beri en sert artış olarak kayıtlara geçti. Madencilik zorluğunun artması, madenciliğe olan talebin de arttığını gösteriyor. Bitcoin fiyatı düşerken görülen bu artış bir numaralı kripto paraya olan güvenin de göstergesi niteliğindeydi.

Piyasada son düşüşlerle birlikte 12 binden fazla kripto para yok oldu. “Zombi” olarak adlandırılan bu kripto paraların tamamında en az son bir aydır hiçbir işlem yapılmıyor. Veri sağlayıcı şirket Nomics’e göre 2022 yılı, bu anlamda diğer yılları katladı. 2021’deki rakam 3700’ken 2022, tek başına diğer tüm yılların toplamının iki katını geride bıraktı.

Avrupa ülkesi Portekiz, kripto paralara dönük vergi politikasında 180 derece değişime gidiyor. Halihazırda kripto paralardan elde edilen kazançları vergilendirmeyen ülkede bu durum değişmek üzere. Meclise sunulan plana göre 2023 bütçesindeki bir madde, yüzde 28 oranında vergi uygulanacağını gösteriyor. Bu vergi uygulaması, bir yıldan daha kısa bir süre tutulan kripto paraları kapsayacak. Bir yıldan daha uzun bir süredir elde tutulan kripto paralar ise kapsam dışı olacak.

Büyük kripto para borsalarından FTX, kapsamlı bir güncellemeden geçecek. FTX V2 olarak adlandırılan yeni versiyonda, gelişmiş emir eşleştirme motoruna geçilecek. Bu yeni geliştirme, emir gecikmelerindeki süreyi yüzde 50 azaltacak. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, V2’ye 21 Kasım’da geçileceğini açıkladı.

#kriptopara #bitcoin #mica #bitcoinmining #mining #ftx #sambankmanfried #portekiz

#12000 Kripto Para Yok Oldu #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
  • adil Cinar11 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    Emeğinize sağlık

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER