Son Dakika Haberler

Kripto Para: #BAZI KRİPTO PARA FİRMALARI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI. #KriptoPara 2022 Haber Detay

#BAZI KRİPTO PARA FİRMALARI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI. 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 2 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen… #sabahgündemi #ictmedia #gündem Meta Platforms, yerel haber endüstrisine yardımcı olmak için Gazetecilik Rekabet ve Koruma Yasası’nın yıllık savunma yasa tasarısına eklenmesini kapsayan önerinin ABD Kongresi tarafından kabul edilmesi hâlinde haberleri Facebook’tan kaldırabileceğini bildirdi. Önerinin, haber kuruluşlarının Google ve Facebook gibi şirketlerle toplu pazarlık yapmasının kolaylaştıracağı değerlendiriliyor. Federal Ticaret Komisyonu (FTC), “olası suistimal” nedeniyle bazı kripto para firmaları hakkında soruşturma açıldığını bildirdi. Soruşturma açılan firmaların isimleri ya da soruşturmanın açılmasına hangi eylemlerin yol açtığı gibi detaylar ise belirtilmedi. Adobe’nin, telif anlaşmazlığı sorununu en aza indirmek amacıyla, belirli kriterleri karşılaması şartıyla yapay zeka (AI) aracılığıyla oluşturulan stok görüntülere izin vereceği bildirildi. AI ile görsel üretenlerin bu görselleri yapay zeka ile üretildiklerini gösterecek şekilde etiketleyeceği ve kullandıkları referans görsel ya da metin istemleri için de izin almak zorunda olacağı aktarıldı. Apple, ayarlanabilir vokaller ve gerçek zamanlı şarkı sözleriyle kullanıcıların dinledikleri şarkılara eşlik etmelerine ve düet yapmalarına olanak tanıyan yeni özelliği “Apple Music Sing”i duyurdu. Özellik, aralık ayının ilerleyen günlerinde Apple Music abonelerinin kullanımına sunulacak. Google, masaüstündeki arama sonuçlarının artık altı sayfaya kadar “sürekli kaydırma” şeklinde yükleneceğini duyurdu. İlk olarak ABD’de İngilizce aramalar için geçerli olacak olan özelliğin daha sonra başka ülkelerde farklı dillerle destekleneceği belirtildi. SpaceX, Starlink’in askeri versiyonu olarak nitelendirilen Starshield adlı bir proje üzerinde çalıştığını duyurdu. SpaceX, Pentagon ile çalışmaya bir adım daha yaklaştı. #BAZI KRİPTO PARA FİRMALARI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI. #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #BAZI KRİPTO PARA FİRMALARI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI. #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 07 Aralık 2022 - 11:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#BAZI KRİPTO PARA FİRMALARI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI. 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

2 Kişi Okudu – 1 Kişi Beğendi Sende beğen…

#sabahgündemi #ictmedia #gündem

Meta Platforms, yerel haber endüstrisine yardımcı olmak için Gazetecilik Rekabet ve Koruma Yasası’nın yıllık savunma yasa tasarısına eklenmesini kapsayan önerinin ABD Kongresi tarafından kabul edilmesi hâlinde haberleri Facebook’tan kaldırabileceğini bildirdi. Önerinin, haber kuruluşlarının Google ve Facebook gibi şirketlerle toplu pazarlık yapmasının kolaylaştıracağı değerlendiriliyor.

Federal Ticaret Komisyonu (FTC), “olası suistimal” nedeniyle bazı kripto para firmaları hakkında soruşturma açıldığını bildirdi. Soruşturma açılan firmaların isimleri ya da soruşturmanın açılmasına hangi eylemlerin yol açtığı gibi detaylar ise belirtilmedi.

Adobe’nin, telif anlaşmazlığı sorununu en aza indirmek amacıyla, belirli kriterleri karşılaması şartıyla yapay zeka (AI) aracılığıyla oluşturulan stok görüntülere izin vereceği bildirildi. AI ile görsel üretenlerin bu görselleri yapay zeka ile üretildiklerini gösterecek şekilde etiketleyeceği ve kullandıkları referans görsel ya da metin istemleri için de izin almak zorunda olacağı aktarıldı.

Apple, ayarlanabilir vokaller ve gerçek zamanlı şarkı sözleriyle kullanıcıların dinledikleri şarkılara eşlik etmelerine ve düet yapmalarına olanak tanıyan yeni özelliği “Apple Music Sing”i duyurdu. Özellik, aralık ayının ilerleyen günlerinde Apple Music abonelerinin kullanımına sunulacak.

Google, masaüstündeki arama sonuçlarının artık altı sayfaya kadar “sürekli kaydırma” şeklinde yükleneceğini duyurdu. İlk olarak ABD’de İngilizce aramalar için geçerli olacak olan özelliğin daha sonra başka ülkelerde farklı dillerle destekleneceği belirtildi.

SpaceX, Starlink’in askeri versiyonu olarak nitelendirilen Starshield adlı bir proje üzerinde çalıştığını duyurdu. SpaceX, Pentagon ile çalışmaya bir adım daha yaklaştı.

#BAZI KRİPTO PARA FİRMALARI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI. #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler