Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Binance En Çok İzlenen Kripto Paraları Açıkladı #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Binance En Çok İzlenen Kripto Paraları Açıkladı 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 956 Kişi Okudu – 116 Kişi Beğendi Sende beğen… Tüm bölümler: https://www.youtube.com/watch?v=OdF_ZMZ4tkI&list=PLTr22gTf4HYick8ADNxJ2M7s13A1dCICN&index=1 Sadece abonelere özel hazırlanan ücretsiz raporları almak için: https://form.uzmancoin.com Haftalık haber bülteni C Raporu ve DeFi Raporu için: https://www.getrevue.co/profile/uzmancoin Bizi sosyal medyadan da takip edin, güncel Bitcoin ve altcoin haberlerini kaçırmayın: Twitter: https://twitter.com/uzmancoin Facebook: https://www.facebook.com/uzmancoin Instagram: https://www.instagram.com/uzmancoin Tüm gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve analizlerden anında haberdar olmak için: https://t.me/uzmancoin Bitcoin ve kripto para haberleri, analizler, yorumlar: https://uzmancoin.com Rusya merkez bankası, uluslararası ödemelerde kripto para kullanımını test edecek. Rus devlet haber ajansı Tass’a göre, pilot proje, şirketlerle birlikte gerçekleştirilecek. Öte yandan Rusya, kripto para madenciliğini yasallaştıracak bir tasarı üzerinde de sona geldi. Tasarının ocak ayında meclisten geçmesi bekleniyor. Yönetimi altında 1 milyar doların üzerinde kripto para bulunan yatırım yönetimi şirketi Wave Financial’den önemli bir uyarı geldi. Şirketin CEO’su David Siemer, yıl sonu müşteri görüşmesinde çok sayıda borsanın FTX gibi patlayacağını iddia etti. Bazıları ilk 10 içerisinde yer alan ve işlevsel olarak iflas etmiş borsalar olduğunu öne süren Siemer, “Sadece onların ne zaman patlayacağını görmek için bekliyoruz.” dedi. Elon Musk’ın “Twitter CEO’luğunu bırakmalı mıyım?” sorusunu yönelttiği anketinden “Evet” yanıtı çıktı. Ankete, 17 milyon 380 bin kullanıcı katıldı. Katılımcıların yüzden 57.5’i “Bırak” dedi. Anketin sonucuna uyacağını söyleyen Musk’ın görevden ayrılması bekleniyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2022’de en çok takip edilen kripto paraları açıkladı. Buna göre, Binance üzerinde en büyük ilgi Bitcoin, Ethereum ve Shiba Inu’ya gösterildi. 2021’de adeta fırtınalar estiren Shiba Inu’nun fiyatı 2022’de yüzde 73 oranında değer kaybetti. Öte yandan Binance, kripto kredi şirketi Voyager’ı satın alma konusunda anlaşmaya vardı. Elde edilen bilgilere göre, anlaşma bedeli 1 milyar dolar. Resmi imzaların ocak ayında atılacağı belirtiliyor. Nijerya’da hükumet ve meclis kripto paraları resmen tanıma konusunda önemli bir adım atıyor. İlgili yasada yapılacak değişikliğin onaylanmasıyla birlikte, 2021’de getirilen yasak kalkacak ve kripto paralar resmen tanınacak. Değişiklik, kripto paraların yatırım sermayesi olarak kullanılmasının önünü açacak. #binance #crypto #shib #uzmancoin #Binance En Çok İzlenen Kripto Paraları Açıkladı #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Binance En Çok İzlenen Kripto Paraları Açıkladı #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 20 Aralık 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Binance En Çok İzlenen Kripto Paraları Açıkladı 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

956 Kişi Okudu – 116 Kişi Beğendi Sende beğen…

Tüm bölümler: https://www.youtube.com/watch?v=OdF_ZMZ4tkI&list=PLTr22gTf4HYick8ADNxJ2M7s13A1dCICN&index=1

Sadece abonelere özel hazırlanan ücretsiz raporları almak için: https://form.uzmancoin.com
Haftalık haber bülteni C Raporu ve DeFi Raporu için: https://www.getrevue.co/profile/uzmancoin

Bizi sosyal medyadan da takip edin, güncel Bitcoin ve altcoin haberlerini kaçırmayın:
Twitter: https://twitter.com/uzmancoin
Facebook: https://www.facebook.com/uzmancoin
Instagram: https://www.instagram.com/uzmancoin

Tüm gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve analizlerden anında haberdar olmak için: https://t.me/uzmancoin

Bitcoin ve kripto para haberleri, analizler, yorumlar: https://uzmancoin.com

Rusya merkez bankası, uluslararası ödemelerde kripto para kullanımını test edecek. Rus devlet haber ajansı Tass’a göre, pilot proje, şirketlerle birlikte gerçekleştirilecek. Öte yandan Rusya, kripto para madenciliğini yasallaştıracak bir tasarı üzerinde de sona geldi. Tasarının ocak ayında meclisten geçmesi bekleniyor.

Yönetimi altında 1 milyar doların üzerinde kripto para bulunan yatırım yönetimi şirketi Wave Financial’den önemli bir uyarı geldi. Şirketin CEO’su David Siemer, yıl sonu müşteri görüşmesinde çok sayıda borsanın FTX gibi patlayacağını iddia etti. Bazıları ilk 10 içerisinde yer alan ve işlevsel olarak iflas etmiş borsalar olduğunu öne süren Siemer, “Sadece onların ne zaman patlayacağını görmek için bekliyoruz.” dedi.

Elon Musk’ın “Twitter CEO’luğunu bırakmalı mıyım?” sorusunu yönelttiği anketinden “Evet” yanıtı çıktı. Ankete, 17 milyon 380 bin kullanıcı katıldı. Katılımcıların yüzden 57.5’i “Bırak” dedi. Anketin sonucuna uyacağını söyleyen Musk’ın görevden ayrılması bekleniyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2022’de en çok takip edilen kripto paraları açıkladı. Buna göre, Binance üzerinde en büyük ilgi Bitcoin, Ethereum ve Shiba Inu’ya gösterildi. 2021’de adeta fırtınalar estiren Shiba Inu’nun fiyatı 2022’de yüzde 73 oranında değer kaybetti. Öte yandan Binance, kripto kredi şirketi Voyager’ı satın alma konusunda anlaşmaya vardı. Elde edilen bilgilere göre, anlaşma bedeli 1 milyar dolar. Resmi imzaların ocak ayında atılacağı belirtiliyor.

Nijerya’da hükumet ve meclis kripto paraları resmen tanıma konusunda önemli bir adım atıyor. İlgili yasada yapılacak değişikliğin onaylanmasıyla birlikte, 2021’de getirilen yasak kalkacak ve kripto paralar resmen tanınacak. Değişiklik, kripto paraların yatırım sermayesi olarak kullanılmasının önünü açacak.

#binance #crypto #shib #uzmancoin

#Binance En Çok İzlenen Kripto Paraları Açıkladı #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
4 ADET YORUM YAPILDI
  • Gbyte 🐋20 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Bu kızı seviyorum. Hep güzel haberler veriyor 😍

  • Olgun Gün20 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    👍

  • Yüksel Tuzluca20 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    😇🥰😇🙏Gamze Hn Teşekkürler…

  • Münzevi20 Aralık 2022 / 14:39 Cevapla

    Harika bir yayın anlayışınız var. Önemli haberleri hızlı anlaşılır biçimde paylaştığınız için emeği geçen herkese çok teşekkürler.

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER