Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Google’dan Kripto Para Açılımı #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Google’dan Kripto Para Açılımı 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 151 Kişi Okudu – 24 Kişi Beğendi Sende beğen… ABD’nin en büyük bankalarından olan BNY Mellon, kripto para saklama iznini resmen aldı. Yaklaşık bir yıldır onay bekleyen bankaya, sonunda New York’tan onay çıktı. Saklama hizmeti kapsamında 46.7 trilyon dolarlık varlık tutan ve bu anlamda dünyada birinci sırada yer alan BNY Mellon, ilk etapta Bitcoin ve Ethereum ile başlayacak. Ayrıca ABD’de ilk kez geleneksel bir banka kripto para saklama hizmeti verecek. Google’dan kripto paralara dair üst üste olumlu adımlar geliyor. Teknoloji devi, seçkin ve özel müşterilerinin bulut hizmetlerinde kripto paralarla ödeme yapabilmesi için Coinbase borsasıyla ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklık kapsamında bu müşteriler, 2023’ün başlarından itibaren kripto para ile ödeme yapabilecekler. Google’ın kripto paralar konusunda bir diğer açılımı da Ethereum ile ilgiliydi. Şirket, arama motoru üzerinde herhangi bir Ethereum adresi araması yapıldığında cüzdan bakiyelerini doğrudan göstermeye başladı. En büyük NFT pazar yeri OpenSea, Avalanche ağını desteklemeye başladı. Artık kullanıcılar, OpenSea üzerinde Avalanche tabanlı NFT basabilecek, listeleyebilecek ve alıp satabilecekler. Bu sayede Avalanche üzerinde yer alan NFT’lerin erişim alanı da genişledi. ABD, kripto para borsası Bittrex’e büyük miktarda para cezası verdi. Hazine Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, borsanın 2014 ve 2018 yılları arasında kara para aklamayı önleme yasalarını ve yaptırımları ihlal ettiği öne sürüldü. Yasaklı bölgelerden yapılan işlemlere göz yumduğu iddia edilen Bittrex, 53 milyon dolar ceza aldı. New York’ta yer alan ve içerisinde binlerce cihazın bulunduğu Bitcoin madenciliği tesisi için kapatma kararı alındı. Söz konusu karar, yeni imar yönetmeliği nedeniyle verildi. Tesiste, yaklaşık olarak 2 bin 500 madencilik ekipmanı çalıştırılıyordu. #bitcoin #ethereum #avalanche #bnymellon #opensea #bittrex #bitcoinmining #Google’dan Kripto Para Açılımı #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Google’dan Kripto Para Açılımı #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 12 Ekim 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Google’dan Kripto Para Açılımı 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

151 Kişi Okudu – 24 Kişi Beğendi Sende beğen…

ABD’nin en büyük bankalarından olan BNY Mellon, kripto para saklama iznini resmen aldı. Yaklaşık bir yıldır onay bekleyen bankaya, sonunda New York’tan onay çıktı. Saklama hizmeti kapsamında 46.7 trilyon dolarlık varlık tutan ve bu anlamda dünyada birinci sırada yer alan BNY Mellon, ilk etapta Bitcoin ve Ethereum ile başlayacak. Ayrıca ABD’de ilk kez geleneksel bir banka kripto para saklama hizmeti verecek.

Google’dan kripto paralara dair üst üste olumlu adımlar geliyor. Teknoloji devi, seçkin ve özel müşterilerinin bulut hizmetlerinde kripto paralarla ödeme yapabilmesi için Coinbase borsasıyla ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklık kapsamında bu müşteriler, 2023’ün başlarından itibaren kripto para ile ödeme yapabilecekler. Google’ın kripto paralar konusunda bir diğer açılımı da Ethereum ile ilgiliydi. Şirket, arama motoru üzerinde herhangi bir Ethereum adresi araması yapıldığında cüzdan bakiyelerini doğrudan göstermeye başladı.

En büyük NFT pazar yeri OpenSea, Avalanche ağını desteklemeye başladı. Artık kullanıcılar, OpenSea üzerinde Avalanche tabanlı NFT basabilecek, listeleyebilecek ve alıp satabilecekler. Bu sayede Avalanche üzerinde yer alan NFT’lerin erişim alanı da genişledi.

ABD, kripto para borsası Bittrex’e büyük miktarda para cezası verdi. Hazine Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, borsanın 2014 ve 2018 yılları arasında kara para aklamayı önleme yasalarını ve yaptırımları ihlal ettiği öne sürüldü. Yasaklı bölgelerden yapılan işlemlere göz yumduğu iddia edilen Bittrex, 53 milyon dolar ceza aldı.

New York’ta yer alan ve içerisinde binlerce cihazın bulunduğu Bitcoin madenciliği tesisi için kapatma kararı alındı. Söz konusu karar, yeni imar yönetmeliği nedeniyle verildi. Tesiste, yaklaşık olarak 2 bin 500 madencilik ekipmanı çalıştırılıyordu.

#bitcoin #ethereum #avalanche #bnymellon #opensea #bittrex #bitcoinmining

#Google’dan Kripto Para Açılımı #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
3 ADET YORUM YAPILDI
  • Yüksel Tuzluca12 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    😇🥰😇🙏

  • Seyhan Arslan12 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    👏👏👏

  • Tural12 Ekim 2022 / 11:39 Cevapla

    Varlıklarım buhar oluyor😡

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER