Son Dakika Haberler

Kripto Para: #İngilizler En Çok Yatırım Yaptığı 5 Kripto Para – Günün En Önemli Başlıkları #KriptoPara 2022 Haber Detay

#İngilizler En Çok Yatırım Yaptığı 5 Kripto Para – Günün En Önemli Başlıkları 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 14 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen… Piyasalarda bu hafta yoğun bir Fed takvimi var. Fed Başkanı Powell, hem salı hem de çarşamba günü iki ayrı konuşma yapacak. Bunlardan ilki, dijital paralarla ilgili olacak. Hafta başından hafta sonuna kadar ise Fed şube başkanlarının ekonomik görünüme ilişkin açıklamaları takip edilecek. Terra’nın kurucu ismi Do Kwon, resmen Interpol’ün arananlar listesine girdi. Güney Koreli yetkililer, Kwon için kırmızı bülten çıkarıldığını açıkladı. Yetkililer, geçen hafta bu doğrultuda başvuru yapmışlardı. Grayscale’in 12 milyar dolarlık Bitcoin fonu GBTC’de prim oranı eksi yüzde 35 ile rekor düşük seviyeye ulaştı. Fonun hisse fiyatı ile BTC’nin piyasa fiyatı arasındaki farkı ifade eden prim oranı, ilk kez bu kadar düşük. Piyasalardaki genel düşüşün GBTC yatırımcılarını, hisselerini elden çıkarmalarına zorladığı düşünülüyor. Yeni bir araştırma, İngilizlerin en çok yatırım yaptıkları kripto paraları ortaya koydu. Buna göre, kripto paralara şimdiye kadar 32 milyar sterlin harcadığı belirlenen İngilizler, en fazla Bitcoin, Ether, Dogecoin, Litecoin ve Link satın aldı. Aynı araştırma, İngiliz nüfusunun yaklaşık yüzde 34’ünün kripto para sahibi olduğunu öne sürüyor. Bizi sosyal medyadan da takip edin, güncel Bitcoin ve altcoin haberlerini kaçırmayın! Twitter: https://twitter.com/uzmancoin Facebook: https://www.facebook.com/uzmancoin Instagram: https://www.instagram.com/uzmancoin Tüm gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve analizlerden anında haberdar olmak için: https://t.me/uzmancoin YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. #bitcoin #dogecoin #litecoin #chainlink #ethereum #grayscale #fed #jeromepowell #powell #luna #lunc #lunaclassic #dokwon #İngilizler En Çok Yatırım Yaptığı 5 Kripto Para – Günün En Önemli Başlıkları #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #İngilizler En Çok Yatırım Yaptığı 5 Kripto Para – Günün En Önemli Başlıkları #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 26 Eylül 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#İngilizler En Çok Yatırım Yaptığı 5 Kripto Para – Günün En Önemli Başlıkları 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

14 Kişi Okudu – 2 Kişi Beğendi Sende beğen…

Piyasalarda bu hafta yoğun bir Fed takvimi var. Fed Başkanı Powell, hem salı hem de çarşamba günü iki ayrı konuşma yapacak. Bunlardan ilki, dijital paralarla ilgili olacak. Hafta başından hafta sonuna kadar ise Fed şube başkanlarının ekonomik görünüme ilişkin açıklamaları takip edilecek.

Terra’nın kurucu ismi Do Kwon, resmen Interpol’ün arananlar listesine girdi. Güney Koreli yetkililer, Kwon için kırmızı bülten çıkarıldığını açıkladı. Yetkililer, geçen hafta bu doğrultuda başvuru yapmışlardı.

Grayscale’in 12 milyar dolarlık Bitcoin fonu GBTC’de prim oranı eksi yüzde 35 ile rekor düşük seviyeye ulaştı. Fonun hisse fiyatı ile BTC’nin piyasa fiyatı arasındaki farkı ifade eden prim oranı, ilk kez bu kadar düşük. Piyasalardaki genel düşüşün GBTC yatırımcılarını, hisselerini elden çıkarmalarına zorladığı düşünülüyor.

Yeni bir araştırma, İngilizlerin en çok yatırım yaptıkları kripto paraları ortaya koydu. Buna göre, kripto paralara şimdiye kadar 32 milyar sterlin harcadığı belirlenen İngilizler, en fazla Bitcoin, Ether, Dogecoin, Litecoin ve Link satın aldı. Aynı araştırma, İngiliz nüfusunun yaklaşık yüzde 34’ünün kripto para sahibi olduğunu öne sürüyor.

Bizi sosyal medyadan da takip edin, güncel Bitcoin ve altcoin haberlerini kaçırmayın!

Twitter: https://twitter.com/uzmancoin
Facebook: https://www.facebook.com/uzmancoin
Instagram: https://www.instagram.com/uzmancoin

Tüm gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve analizlerden anında haberdar olmak için: https://t.me/uzmancoin

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

#bitcoin #dogecoin #litecoin #chainlink #ethereum #grayscale #fed #jeromepowell #powell #luna #lunc #lunaclassic #dokwon

#İngilizler En Çok Yatırım Yaptığı 5 Kripto Para – Günün En Önemli Başlıkları #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler