Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Kripto Para & Altcoin Piyasasında Son Durum – Batıyor Muyuz? #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Kripto Para & Altcoin Piyasasında Son Durum – Batıyor Muyuz? 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 650 Kişi Okudu – 153 Kişi Beğendi Sende beğen… Bitcoin ve kriptolar düşmeye devam ediyor. Gelin bakalım altcoin piyasasında son durum ne, neler yapmalıyız? İyi seyirler! SOSYAL MEDYA Instagram: https://instagram.com/sahinue Twitter: https://twitter.com/emirusahin Gençler çok ama çok ama çok garip. Farketmişsinizdir kripto paralarda hareket olmayınca, bazı coinler düşünce insanlar piyasayı bıraktı. Son bir iki haftadır yorumlarda shiba, reef, cardano diye saldıranlar azaldı. Kripto para dışındaki videolarıma daha fazla ilgi gelmeye başladı. Benim de aklıma şuan ekranda gördüğünüz fotoğraf geldi ve bu fotoğraf doğruluğunu tekrar kanıtladı. Bitcoin tekrar 60 binlerin üstüne çıkınca almak için sıraya gireceksiniz ama merak etmeyin size doğru kararı verdirmek için buradayım. Bitcoin’e Ethereum’a hesap soracağız nasıl bir fırsat var bunları konuşacağız. Bitcoin 40 bin doların altında, ethereum 3000 dolardan aşağı sarkmaya devam ediyor. Piyasa uzun vadeli düşüş trendinde gibi mi, yoksa değil mi bunu konuşacağız. Gelin bakalım kripto para piyasası öldü mü, battık mı yoksa buradan bir sıçrama görür ve ceplerimizi doldurup para kazanır mıyız. #Kripto Para & Altcoin Piyasasında Son Durum – Batıyor Muyuz? #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Kripto Para & Altcoin Piyasasında Son Durum – Batıyor Muyuz? #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 27 Nisan 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Kripto Para & Altcoin Piyasasında Son Durum – Batıyor Muyuz? 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

650 Kişi Okudu – 153 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bitcoin ve kriptolar düşmeye devam ediyor. Gelin bakalım altcoin piyasasında son durum ne, neler yapmalıyız? İyi seyirler!

SOSYAL MEDYA
Instagram: https://instagram.com/sahinue
Twitter: https://twitter.com/emirusahin

Gençler çok ama çok ama çok garip. Farketmişsinizdir kripto paralarda hareket olmayınca, bazı coinler düşünce insanlar piyasayı bıraktı. Son bir iki haftadır yorumlarda shiba, reef, cardano diye saldıranlar azaldı. Kripto para dışındaki videolarıma daha fazla ilgi gelmeye başladı. Benim de aklıma şuan ekranda gördüğünüz fotoğraf geldi ve bu fotoğraf doğruluğunu tekrar kanıtladı.

Bitcoin tekrar 60 binlerin üstüne çıkınca almak için sıraya gireceksiniz ama merak etmeyin size doğru kararı verdirmek için buradayım. Bitcoin’e Ethereum’a hesap soracağız nasıl bir fırsat var bunları konuşacağız.

Bitcoin 40 bin doların altında, ethereum 3000 dolardan aşağı sarkmaya devam ediyor. Piyasa uzun vadeli düşüş trendinde gibi mi, yoksa değil mi bunu konuşacağız.
Gelin bakalım kripto para piyasası öldü mü, battık mı yoksa buradan bir sıçrama görür ve ceplerimizi doldurup para kazanır mıyız.

#Kripto Para & Altcoin Piyasasında Son Durum – Batıyor Muyuz? #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
15 ADET YORUM YAPILDI
  • angelo agnoni27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    güzel video, birkaç ay önce derin sırasında kripto para birimimin çoğunu kaybettim, işaret yanıkları demek olana kadar çok sinirliydim, stratejisi ve günlük sinyali iyileşmeme yardımcı oldu, bu güne kadar ona minnettarım, her şeyi geri aldım kaybettim ve şimdi iyi bir cüzdanım var

  • Mehmet Emin İbbiği27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Abi 13 yaşındayım ve kiripto ve bicoin ne başlamak istiyorum sence başlamalımıyım

  • Zhuzumkan27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    👍👍👍

  • Mustafa ABBASOĞLU27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    çok teşekkürler hocam videoların mükemmel kripto alımı için bekliyorum param şuan altında ve 10-20 mayıs arası umarım altından kazanıp kriptoya gaçabilirim.

  • Oğuzhan27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Ağzına sağlık hocam

  • ızzet Turel27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Bilgilendirme için teşekkürler bilgine ve ağzına sağlık 👍

  • Rustem Qasimov27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Azerbaycandan on puan sana

  • Osman Kılıç Videoları27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Başarını sonuna kadar hak ediyorsun 🦅👑

  • Hayri SİM27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Gümüş düşer mii

  • Nurcihan Ozturk27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Biz tşk ederiz.

  • Kadir Kunduz27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Dalgalanmalara günlük bakan tüm arkadaşlar ekran kapatın… lütfen mega sabırla hiper sabırla bekleyin….

  • Teoman Küley27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Hocam 10 numarasın 👍👍👍

  • beydah27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Hocam, Usdt Tether kaç x yapar..? 😅

  • Michael Cohen27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Apreciando a una mujer tan hermosa. 2:6 sentadillas son unos SEXBABY.Uno muchas y un buen ejercicio. 5:25 Se deja ver que hay muy buenos resultados 😍👍 Saludos desde la Cd.. de world losj mortales abian apreciado tan hermosa mujer

  • Kemal Calli27 Nisan 2022 / 17:39 Cevapla

    Neden batalim ki diplerden toplariz pik lerden satariz Haaaa icerdeyim diyorsan gecmis olsun 20 k Hayirli olsun

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER