Son Dakika Haberler

Kripto Para: #KRİPTO PARA BİLGİLERİ VE DAHA FAZLASI #KriptoPara 2022 Haber Detay

#KRİPTO PARA BİLGİLERİ VE DAHA FAZLASI 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Merhaba ben; Sinyor Kripto Sizlere bu kısa videoda kripto para yatırımcılarının düştüğü basit bir hatayı basit bir şekilde anlatmaya çalıştım. Bu bilgileri kripto piyasasına yatırım yapan kişilerin mutlaka bilmesi gerekir. Bu bilgiler bütün kripto fenomenlerinin ve traderlerın bildikleri yatırım özellikleridir. Bu hataları sizde mutlaka yaptınız veya yapacaksınız sizleri daha önceden bilgilendirmek ve bu hatalara düşmemenizi sağlamak için bu videoyu hazırladım. Sizlerde kripto para yatırımı yapıyorsanız ve bu yatırımlardan para kazanmak istiyorsanız bu işi bilinçli olarak yapmazsanız süreli başkalarını verdiği tavsiyelere uyarsanız elbet bir yerde tuzak bir coine düşe bilirsiniz. Yani coinin balinası tarafından yönetilen bir hesap size bu coini almanızı söyler ve coine hacim kazandırır coinin değeri artar yüksekten coini kendisi satmaya başlar ve coin sizin elinizde kalır zararına satış yapmak zorunda kalırsınız. Bu gibi sorunlar yaşamamanız için grafik, teknik ve temel analizi mutlaka öğrenmeye çalışın. Bu imkanı sizlere video şeklinde ücretsiz olarak sizlere sunmaya çalışıyorum. Bazı fenomenler gibi ücretli satış yapmıyorum. Bu piyasaya yeni giren bir kişinin bu işlemleri sıfırdan yapabilmesi için tüm bilgileri sıfırdan anlatıyorum. Daha fazla video paylaşımları yapacağım. Beni Twitter dan da takip edebilirsiniz. Twitter da daha güncel haber paylaşımları ve teknik, temel analiz paylaşımları yapıyorum. Aldığım coinleri paylaşıyorum. Twitter hesabım : @sinyorkripto Kripto yatırımı yapan ve yapmak isteyen herkes davetlidir. #KRİPTO PARA BİLGİLERİ VE DAHA FAZLASI #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #KRİPTO PARA BİLGİLERİ VE DAHA FAZLASI #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 17 Ağustos 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#KRİPTO PARA BİLGİLERİ VE DAHA FAZLASI 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

1 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Merhaba ben; Sinyor Kripto

Sizlere bu kısa videoda kripto para yatırımcılarının düştüğü basit bir hatayı basit bir şekilde anlatmaya çalıştım.

Bu bilgileri kripto piyasasına yatırım yapan kişilerin mutlaka bilmesi gerekir. Bu bilgiler bütün kripto fenomenlerinin ve traderlerın bildikleri yatırım özellikleridir.

Bu hataları sizde mutlaka yaptınız veya yapacaksınız sizleri daha önceden bilgilendirmek ve bu hatalara düşmemenizi sağlamak için bu videoyu hazırladım.

Sizlerde kripto para yatırımı yapıyorsanız ve bu yatırımlardan para kazanmak istiyorsanız bu işi bilinçli olarak yapmazsanız süreli başkalarını verdiği tavsiyelere uyarsanız elbet bir yerde tuzak bir coine düşe bilirsiniz. Yani coinin balinası tarafından yönetilen bir hesap size bu coini almanızı söyler ve coine hacim kazandırır coinin değeri artar yüksekten coini kendisi satmaya başlar ve coin sizin elinizde kalır zararına satış yapmak zorunda kalırsınız.

Bu gibi sorunlar yaşamamanız için grafik, teknik ve temel analizi mutlaka öğrenmeye çalışın. Bu imkanı sizlere video şeklinde ücretsiz olarak sizlere sunmaya çalışıyorum. Bazı fenomenler gibi ücretli satış yapmıyorum.

Bu piyasaya yeni giren bir kişinin bu işlemleri sıfırdan yapabilmesi için tüm bilgileri sıfırdan anlatıyorum. Daha fazla video paylaşımları yapacağım.

Beni Twitter dan da takip edebilirsiniz. Twitter da daha güncel haber paylaşımları ve teknik, temel analiz paylaşımları yapıyorum. Aldığım coinleri paylaşıyorum.

Twitter hesabım : @sinyorkripto

Kripto yatırımı yapan ve yapmak isteyen herkes davetlidir.

#KRİPTO PARA BİLGİLERİ VE DAHA FAZLASI #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER