Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Kripto Para Borsa Takip Uygulaması #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Kripto Para Borsa Takip Uygulaması 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… Proje Özeti: Günümüzde kripto para piyasası çok hızlı değişebilen bir piyasa konumunda.Ben de bu durumdan dolayı pek çok kripto paranın yükseliş ve düşüşlerinin anlık,saatlik,günlük,haftalık,aylık ve hatta yıllık bir şekilde grafikler ve istatistikler halinde görülebileceği ve takip edilebileceği bir uygulama geliştirmek istedim. Anasayfa: Uygulama anasayfasında pek çok Kripto Para birimini yükseliş ve düşüş değerleri ile birlikte işlem hacmine göre listelenmiş bir şekilde görebiliyorsunuz.Yükseliş/düşüş değerleri,işlem hacmi vb. pek çok istatistiği detaylı grafikler halinde görmek isterseniz de kripto paranın üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Kripto Para Detay Sayfası: Bu sayfa üzerinde seçtiğiniz kripto paranın anlık fiyatını ve 7 günlük fiyat değişim grafiğini görebiliyorsunuz.Aynı zamanda 7 günlük fiyat değişim grafiğinin hemen altında ise 1 saatlik,24 saatlik,7günlük,14 günlük,30 günlük ve 1 yıllık fiyat değişim yüzdelerini istatistikler halinde görebiliyorsunuz.Fiyat değişim verilerinin hemen altında ise bir tablo halinde işlem hacmisıralaması,dolar bazında işlem hacmi büyüklüğü,dolar bazında piyasadaki serbest dolaşımdaki kripto para değeri,o gün içindeki en yüksek piyasa değeri,o gün içindeki en düşük piyasa değeri aynı zamanda dolar bazında toplam ve dolaşımdaki kripto para değerini görebiliyorsunuz. #Kripto Para Borsa Takip Uygulaması #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Kripto Para Borsa Takip Uygulaması #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 22 Ağustos 2022 - 17:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Kripto Para Borsa Takip Uygulaması 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

0 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

Proje Özeti:

Günümüzde kripto para piyasası çok hızlı değişebilen bir piyasa konumunda.Ben de bu durumdan dolayı pek çok kripto paranın yükseliş ve düşüşlerinin anlık,saatlik,günlük,haftalık,aylık ve hatta yıllık bir şekilde grafikler ve istatistikler halinde görülebileceği ve takip edilebileceği bir uygulama geliştirmek istedim.

Anasayfa:

Uygulama anasayfasında pek çok Kripto Para birimini yükseliş ve düşüş değerleri ile birlikte işlem hacmine göre listelenmiş bir şekilde görebiliyorsunuz.Yükseliş/düşüş değerleri,işlem hacmi vb. pek çok istatistiği detaylı grafikler halinde görmek isterseniz de kripto paranın üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.

Kripto Para Detay Sayfası:

Bu sayfa üzerinde seçtiğiniz kripto paranın anlık fiyatını ve 7 günlük fiyat değişim grafiğini görebiliyorsunuz.Aynı zamanda 7 günlük fiyat değişim grafiğinin hemen altında ise 1 saatlik,24 saatlik,7günlük,14 günlük,30 günlük ve 1 yıllık fiyat değişim yüzdelerini istatistikler halinde görebiliyorsunuz.Fiyat değişim verilerinin hemen altında ise bir tablo halinde işlem hacmisıralaması,dolar bazında işlem hacmi büyüklüğü,dolar bazında piyasadaki serbest dolaşımdaki kripto para değeri,o gün içindeki en yüksek piyasa değeri,o gün içindeki en düşük piyasa değeri aynı zamanda dolar bazında toplam ve dolaşımdaki kripto para değerini görebiliyorsunuz.

#Kripto Para Borsa Takip Uygulaması #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER