Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Kripto Para Haberleri – 6 Temmuz 2022 (60 Saniyede Kripto Haber) #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Kripto Para Haberleri – 6 Temmuz 2022 (60 Saniyede Kripto Haber) 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 5 Kişi Okudu – 7 Kişi Beğendi Sende beğen… 60 Saniyede Kripto Para Haberlerine Hoş geldiniz ! Güncel ve Son Dakika Kripto Para Haberleri İçin Takipte Kalın ! Takipçilerimize Özel 100$ : https://www.binance.com/tr/event/affiliate_bonus_campaign?ref=YW1EF2U8 Kripto Para Haberleri : https://www.bilgikripto.com/kripto-para-haberleri/ TWİTTER : https://twitter.com/bilgikripto1 TELEGRAM : https://t.me/bilgikriptocom Orta Afrika Cumhuriyeti başkanı, kripto para birimlerinin itibari paraya bir alternatif olduğunu söyledi. Başkan ayrıca CAR için “kayıtlı ekonominin artık bir seçenek olmadığını” iddia etti. Singapur Para Otoritesi (MAS), Parlamentoya merkez bankasının kripto para birimi ticaretine ek kısıtlamalar getirmeyi düşündüğünü söyledi. Bunlar, “perakende katılımına sınırlar koymak ve kripto para birimlerinde işlem yaparken kaldıraç kullanımına ilişkin kurallar” içeriyor. Bir bilgisayar korsanı, bir milyar Çinli vatandaşın kişisel verilerini Şanghay Ulusal Polisi’nden (SHGA) çaldığını ve 10 bitcoin’e sattığını iddia ediyor. “Bu veritabanı, milyarlarca Çin vatandaşı hakkında çok sayıda veri ve bilgi içeriyor.” #kriptohaber #sondakika #bitcoin #kripto #Kripto Para Haberleri – 6 Temmuz 2022 (60 Saniyede Kripto Haber) #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Kripto Para Haberleri – 6 Temmuz 2022 (60 Saniyede Kripto Haber) #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 06 Temmuz 2022 - 20:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Kripto Para Haberleri – 6 Temmuz 2022 (60 Saniyede Kripto Haber) 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

5 Kişi Okudu – 7 Kişi Beğendi Sende beğen…

60 Saniyede Kripto Para Haberlerine Hoş geldiniz ! Güncel ve Son Dakika Kripto Para Haberleri İçin Takipte Kalın !

Takipçilerimize Özel 100$ : https://www.binance.com/tr/event/affiliate_bonus_campaign?ref=YW1EF2U8

Kripto Para Haberleri : https://www.bilgikripto.com/kripto-para-haberleri/

TWİTTER : https://twitter.com/bilgikripto1

TELEGRAM : https://t.me/bilgikriptocom

Orta Afrika Cumhuriyeti başkanı, kripto para birimlerinin itibari paraya bir alternatif olduğunu söyledi. Başkan ayrıca CAR için “kayıtlı ekonominin artık bir seçenek olmadığını” iddia etti.

Singapur Para Otoritesi (MAS), Parlamentoya merkez bankasının kripto para birimi ticaretine ek kısıtlamalar getirmeyi düşündüğünü söyledi. Bunlar, “perakende katılımına sınırlar koymak ve kripto para birimlerinde işlem yaparken kaldıraç kullanımına ilişkin kurallar” içeriyor.

Bir bilgisayar korsanı, bir milyar Çinli vatandaşın kişisel verilerini Şanghay Ulusal Polisi’nden (SHGA) çaldığını ve 10 bitcoin’e sattığını iddia ediyor. “Bu veritabanı, milyarlarca Çin vatandaşı hakkında çok sayıda veri ve bilgi içeriyor.”

#kriptohaber #sondakika #bitcoin #kripto

#Kripto Para Haberleri – 6 Temmuz 2022 (60 Saniyede Kripto Haber) #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER