Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Kripto Para Piyasasında bugün neler oldu..#btc #eth #sol #avax #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Kripto Para Piyasasında bugün neler oldu..#btc #eth #sol #avax 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 10 Kişi Okudu – 4 Kişi Beğendi Sende beğen… Bitcoin, 9 hafta düşüş yaptıktan sonra yeni haftaya 30 bin doların üzerinde yeşil renkte girebilir. Bitcoin, yaklaşık iki ay içinde ilk kez haftalık yeşil mumu yaptı ve böylece en uzun düşüşünü kırmak üzere. Bitcoin 30.000 doların altında mücadele etmeye devam etse de kripto para birimi aslında dokuz haftalık negatif haftalık çizgisini kırmaya yakın. Aynı zamanda, Solana ve Avalanche gibi bazı altcoinler bugün etkileyici toparlanmalar kaydetti. 2025’E KADAR HODL..ABONE OLMAYI UNUTMAYIN. Finansal özgürlüğü kazanmak isteyen kripto para dünyasında bulunan bütün yatırımcı insanlara sevgiler saygılar.. Burada konuşulan konular gündemde ki haber akışları temel teknik analiz ve kendi düşünce ve önerilerimdir. Bilgi ve sohbet amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. BİTCOİN/ETHEREUM/SHİBA/RACA/MANA/SANDBOX/SOLANA/AVAX/STAR ATLAS/BLOKTOPİA/CEEK/STARL/MATİC/BNB/ADA/HOT/XEC/REEF. ABONE OLMAYI UNUTMAYIN METAVERSE/ WEB 3.0 GELECEĞİN İNTERNETİ YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. EN İYİ YATIRIM KENDİNİZE YAPTIĞINIZ YATIRIMDIR. Gate.io borsası indirimli komisyon linki https://www.gate.io/signup/7132486 #Kripto Para Piyasasında bugün neler oldu..#btc #eth #sol #avax #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Kripto Para Piyasasında bugün neler oldu..#btc #eth #sol #avax #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 05 Haziran 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Kripto Para Piyasasında bugün neler oldu..#btc #eth #sol #avax 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

10 Kişi Okudu – 4 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bitcoin, 9 hafta düşüş yaptıktan sonra yeni haftaya 30 bin doların üzerinde yeşil renkte girebilir. Bitcoin, yaklaşık iki ay içinde ilk kez haftalık yeşil mumu yaptı ve böylece en uzun düşüşünü kırmak üzere.

Bitcoin 30.000 doların altında mücadele etmeye devam etse de kripto para birimi aslında dokuz haftalık negatif haftalık çizgisini kırmaya yakın. Aynı zamanda, Solana ve Avalanche gibi bazı altcoinler bugün etkileyici toparlanmalar kaydetti.
2025’E KADAR HODL..ABONE OLMAYI UNUTMAYIN.
Finansal özgürlüğü kazanmak isteyen kripto para dünyasında bulunan bütün yatırımcı insanlara sevgiler saygılar.. Burada konuşulan konular gündemde ki haber akışları temel teknik analiz ve kendi düşünce ve önerilerimdir. Bilgi ve sohbet amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
BİTCOİN/ETHEREUM/SHİBA/RACA/MANA/SANDBOX/SOLANA/AVAX/STAR ATLAS/BLOKTOPİA/CEEK/STARL/MATİC/BNB/ADA/HOT/XEC/REEF.

ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

METAVERSE/ WEB 3.0 GELECEĞİN İNTERNETİ
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
EN İYİ YATIRIM KENDİNİZE YAPTIĞINIZ YATIRIMDIR.
Gate.io borsası indirimli komisyon linki
https://www.gate.io/signup/7132486

#Kripto Para Piyasasında bugün neler oldu..#btc #eth #sol #avax #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
Bildirimlere İzin Ver    Tamam Hayır Teşekkürler