Son Dakika Haberler

Kripto Para: #Rusya ve İran’dan Ortak Kripto Para #KriptoPara 2022 Haber Detay

#Rusya ve İran’dan Ortak Kripto Para 2022 #kriptoparahaberleri #kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi 60 Kişi Okudu – 8 Kişi Beğendi Sende beğen… Yüksek kaldıraçlı işlemleriyle bilinen ve geçen sene batan Three Arrows Capital şirketinin kurucusu Su Zhu, yeni bir kripto borsası kurma kararı aldı. İflas eden kripto para şirketlerinin haklarının da alınıp satılabileceği bu borsanın, 25 milyon dolar yatırım alacağı belirtiliyor. Su Zhu’nun nerede olduğu ise hala bilinmiyor. Batı dünyasına karşı ekonomik ve askeri açıdan birbirlerini destekleyen 2 ülke, Rusya ve İran, ortak kripto para çıkarma kararı aldı. Altın destekli olacak bu yeni kripto paranın uluslararası ticarette kullanılması hedefleniyor. Geçtiğimiz haftaki iflas duruşmasında FTX’in iştiraklerinin satılmasına izin verilmesinin ardından, Japonya tarafındaki borsaya ilk resmi talip çıktı. Japon finansal hizmetler devi Monex Group, FTX Japonya’yı satın almak isterken, CEO Oki Matsumoto da, yaptığı açıklamayla talebi doğruladı. Bulgaristan’da kendilerine karşı yapılan operasyonun ardından savcılığı politik davranmakla suçlayan Nexo şirketine cevap geldi. Bulgar savcılığı adına konuşan sözcü, “Operasyon için yeterli sebeplerimiz var. Bu soruşturma politik değil. Devlet kurumlarına saldırmak bir alışkanlık oldu” dedi. Ünlü yatırımcı ve SkyBridge şirketinin sahibi Anthony Scaramucci, Sam Bankman-Fried’i ihanetle suçladı. Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Scaramucci, “Onu ve ailesini yakından tanıyordum. İhanet etmek her seviyede kötüdür” dedi. FTX, Scaramucci’nin şirketinin yüzde 30’luk bölümünü 45 milyon dolara satın almıştı. #rusya #iran #ftx #uzmancoin #Rusya ve İran’dan Ortak Kripto Para #kripto #kriptoparahaber 2022 kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

Kripto Para: #Rusya ve İran’dan Ortak Kripto Para #KriptoPara 2022 Haber Detay
Bu haber 17 Ocak 2023 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Rusya ve İran’dan Ortak Kripto Para 2022 #kriptoparahaberleri

#kriptopara #kriptoparahaberleri #kriptoparahaber #kriptoparadunyasi

60 Kişi Okudu – 8 Kişi Beğendi Sende beğen…

Yüksek kaldıraçlı işlemleriyle bilinen ve geçen sene batan Three Arrows Capital şirketinin kurucusu Su Zhu, yeni bir kripto borsası kurma kararı aldı. İflas eden kripto para şirketlerinin haklarının da alınıp satılabileceği bu borsanın, 25 milyon dolar yatırım alacağı belirtiliyor. Su Zhu’nun nerede olduğu ise hala bilinmiyor.

Batı dünyasına karşı ekonomik ve askeri açıdan birbirlerini destekleyen 2 ülke, Rusya ve İran, ortak kripto para çıkarma kararı aldı. Altın destekli olacak bu yeni kripto paranın uluslararası ticarette kullanılması hedefleniyor.

Geçtiğimiz haftaki iflas duruşmasında FTX’in iştiraklerinin satılmasına izin verilmesinin ardından, Japonya tarafındaki borsaya ilk resmi talip çıktı. Japon finansal hizmetler devi Monex Group, FTX Japonya’yı satın almak isterken, CEO Oki Matsumoto da, yaptığı açıklamayla talebi doğruladı.

Bulgaristan’da kendilerine karşı yapılan operasyonun ardından savcılığı politik davranmakla suçlayan Nexo şirketine cevap geldi. Bulgar savcılığı adına konuşan sözcü, “Operasyon için yeterli sebeplerimiz var. Bu soruşturma politik değil. Devlet kurumlarına saldırmak bir alışkanlık oldu” dedi.

Ünlü yatırımcı ve SkyBridge şirketinin sahibi Anthony Scaramucci, Sam Bankman-Fried’i ihanetle suçladı. Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Scaramucci, “Onu ve ailesini yakından tanıyordum. İhanet etmek her seviyede kötüdür” dedi. FTX, Scaramucci’nin şirketinin yüzde 30’luk bölümünü 45 milyon dolara satın almıştı.

#rusya #iran #ftx #uzmancoin

#Rusya ve İran’dan Ortak Kripto Para #kripto #kriptoparahaber 2022

kriptopara,kripto para,kripto para son dakika,crypto para birimleri,kripto,bitcoin analiz,crypto,merkez bankaları,para,bitcoin,ethereum analiz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER