Son Dakika Haberler

#Merak edilen Bilişim Vadisi’ni geziyoruz – Girişimler içerir (Vlog) #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay

#Merak edilen Bilişim Vadisi’ni geziyoruz – Girişimler içerir (Vlog) #TeknolojiHaberleri 2022 #teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri 656 Kişi Okudu – 29 Kişi Beğendi Sende beğen… Bu videoda Bilişim Vadisi’ni sizlerle birlikte geziyoruz. Videoda da girişimlerin yetkilileri öne çıkan ürünlerini bizlerle anlattılar. Özellikle TOGG’un kapı kolu sensörü dikkatimi çekti. Sizler bu girişimler hakkında neler düşünüyorsunuz? Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Live #Merak edilen Bilişim Vadisi’ni geziyoruz – Girişimler içerir (Vlog) #teknolojihaberleri 2022′ teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

#Merak edilen Bilişim Vadisi’ni geziyoruz – Girişimler içerir (Vlog) #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 23 Aralık 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Merak edilen Bilişim Vadisi’ni geziyoruz – Girişimler içerir (Vlog) #TeknolojiHaberleri 2022

#teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri

656 Kişi Okudu – 29 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bu videoda Bilişim Vadisi’ni sizlerle birlikte geziyoruz. Videoda da girişimlerin yetkilileri öne çıkan ürünlerini bizlerle anlattılar. Özellikle TOGG’un kapı kolu sensörü dikkatimi çekti. Sizler bu girişimler hakkında neler düşünüyorsunuz?

Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Portal: https://www.donanimhaber.com/
Forum: https://forum.donanimhaber.com/

Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

donanimhaber.com/videolar
instagram.com/donanimhabercom/
twitter.com/donanimhaber
facebook.com/Donanimhaber.Live

#Merak edilen Bilişim Vadisi’ni geziyoruz – Girişimler içerir (Vlog) #teknolojihaberleri 2022′

teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2 ADET YORUM YAPILDI
  • turhill23 Aralık 2022 / 11:39 Cevapla

    Yahu bir çay kahve yapan mutfaktan getirecek robot yapamadılar gitti. Mesela diyeceğim ki, tavk sot ve tereyağlı pilav yap 16:30 da masama getir. Tık ık yapacak zamanında getirecek.
    Şöyle bir robot yapamadılar gitti.

  • DOĞA BELGESELLERİ KUŞAĞI23 Aralık 2022 / 11:39 Cevapla

    00:21 de kırmızı spor sahası yanı starlink yer istasyonunu görebilirsiniz. keşke birazcık ta orayı gösterseydiniz.

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER