Son Dakika Haberler
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

#SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI #Sporhaberleri 2022 Haber Detay

#SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI #Sporhaberleri 2022 #futbolhaberleri #sporhaberleri #sporhaber #sporhaberi 4 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen… SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları açılış töreni çok sayıda sporcu kardeşimiz, velilerimiz ve ilçe protokolünün katılımıyla, Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşımız ile başlayan organizasyon, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Araz, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop’un yaptığı selamlama konuşmaları ile devam etti. Burada ev sahibi olması münasebetiyle açılış konuşmasını yapan Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Araz, ilçemize göreve başladığı 11 aydan bugüne 1100 sporcu kazandırdıklarını, “Sandıklıda Spor Bambaşka” sloganıyla yaptıkları faaliyetlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ederek, sporcu kardeşlerimizle gece gündüz yorulmadan uğraşan antrenörlerimize duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. Akabinde Sandıklı Gardaş Yarenler ekibimiz tarafından; halk oyunları ve kılıç kalkan gösterisi ilgiyle takip edilirken kendilerine programın sonunda ilçemizin tanıtımına göstermiş oldukları katkılardan dolayı Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl tarafından plaket taktim edildi. Yaz Spor Okullarımızın açılış töreni, bütün branşlara katılan sporcu kardeşlerimizin katıldığı geçit töreni ile sona erdi. #SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI #sporhaberi 2022 spor toto,spor toto analiz,spor toto yorumları,süper toto,süper toto tahminleri,iddaa tahminleri,iddaa taktikleri,süper toto analiz,spor toto süper lig,spor toto nasıl oynanır,spor toto uzmanı,süper toto bülteni,iddaa,spor toto nasıl oynanmalı spor

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI #Sporhaberleri 2022

#futbolhaberleri #sporhaberleri #sporhaber #sporhaberi

4 Kişi Okudu – 0 Kişi Beğendi Sende beğen…

SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI
Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları açılış töreni çok sayıda sporcu kardeşimiz, velilerimiz ve ilçe protokolünün katılımıyla, Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.
Saygı duruşu ve istiklal marşımız ile başlayan organizasyon, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Araz, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop’un yaptığı selamlama konuşmaları ile devam etti.
Burada ev sahibi olması münasebetiyle açılış konuşmasını yapan Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Araz, ilçemize göreve başladığı 11 aydan bugüne 1100 sporcu kazandırdıklarını, “Sandıklıda Spor Bambaşka” sloganıyla yaptıkları faaliyetlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ederek, sporcu kardeşlerimizle gece gündüz yorulmadan uğraşan antrenörlerimize duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.
Akabinde Sandıklı Gardaş Yarenler ekibimiz tarafından; halk oyunları ve kılıç kalkan gösterisi ilgiyle takip edilirken kendilerine programın sonunda ilçemizin tanıtımına göstermiş oldukları katkılardan dolayı Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl tarafından plaket taktim edildi.
Yaz Spor Okullarımızın açılış töreni, bütün branşlara katılan sporcu kardeşlerimizin katıldığı geçit töreni ile sona erdi.

#SANDIKLI YAZ SPOR OKULLARIMIZ TÖRENLE AÇILDI #sporhaberi 2022

spor toto,spor toto analiz,spor toto yorumları,süper toto,süper toto tahminleri,iddaa tahminleri,iddaa taktikleri,süper toto analiz,spor toto süper lig,spor toto nasıl oynanır,spor toto uzmanı,süper toto bülteni,iddaa,spor toto nasıl oynanmalı spor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.