Son Dakika Haberler

#Turkcell 1.453 hektarlık alana 5G getiriyor! #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay

#Turkcell 1.453 hektarlık alana 5G getiriyor! #TeknolojiHaberleri 2022 #teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri 1434 Kişi Okudu – 41 Kişi Beğendi Sende beğen… Bu videoda Turkcell ile Azerbaycan Petrol şirketi SOCAR’ın 5G konusundaki işbirliğini sizlere aktarıyoruz. Bu işbirliği kapsamında Turkcell SOCAR Türkiye’nin Aliağa Yarımadası’nda bulunan tesislerini 5G’ye uygun hale getirilecek.  Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Live #Turkcell 1.453 hektarlık alana 5G getiriyor! #teknolojihaberleri 2022′ teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

#Turkcell 1.453 hektarlık alana 5G getiriyor! #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 12 Aralık 2022 - 11:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Turkcell 1.453 hektarlık alana 5G getiriyor! #TeknolojiHaberleri 2022

#teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri

1434 Kişi Okudu – 41 Kişi Beğendi Sende beğen…

Bu videoda Turkcell ile Azerbaycan Petrol şirketi SOCAR’ın 5G konusundaki işbirliğini sizlere aktarıyoruz. Bu işbirliği kapsamında Turkcell SOCAR Türkiye’nin Aliağa Yarımadası’nda bulunan tesislerini 5G’ye uygun hale getirilecek. 

Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Portal: https://www.donanimhaber.com/
Forum: https://forum.donanimhaber.com/

Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

donanimhaber.com/videolar
instagram.com/donanimhabercom/
twitter.com/donanimhaber
facebook.com/Donanimhaber.Live

#Turkcell 1.453 hektarlık alana 5G getiriyor! #teknolojihaberleri 2022′

teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
3 ADET YORUM YAPILDI
  • O DA NE.!?12 Aralık 2022 / 11:39 Cevapla

    Daha adam akıllı 4.5g çekmiyor napacaklar 4.5 yaptıkları gibi bayır bayır çekiyormu diyecekler

  • Abone Abone12 Aralık 2022 / 11:39 Cevapla

    3:19 star rafinerisi kurulma aşamasındaylen etraftaki sanayi kuruluşlarından o zamanki piyasa koşullarına göre sağlam ücretlerle personel topladılar ama rafineri kurulup işletmeye alındıktan sonra bunların bir çoğunu işten çıkarttılar.

    Yani evet kesin istihdama olumsuz etkisi olmaz 😁

  • Emre Alpergin12 Aralık 2022 / 11:39 Cevapla

    Socar sahasında WIFI kullanılmayacak deniyor muhtemelen SCADA ve uzaktan yönetim ile ilgilidir proje 5G teknolojisi de yüksek Ghz lerde çalışıyor diye biliyorum videoda önemli kısımlara vurgu değil hiç bir bilgi verilmemiş bu videoyu neden izledim ben de bilmiyorum?.

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER