Son Dakika Haberler

#Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını gezdik: Hepsiburada Smart by Mimex #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay

#Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını gezdik: Hepsiburada Smart by Mimex #TeknolojiHaberleri 2022 #teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri 2052 Kişi Okudu – 83 Kişi Beğendi Sende beğen… Daha öncesinde Amazon Go ile Amerika’da gördüğümüz akıllı mağaza konsepti biraz daha farklı bir teknolojiyle Hepsiburada sayesinde ülkemizde de erişime açılmaya hazırlanıyor. Hepsiburada Smart by Mimex isimli bu yeni akıllı mağaza, Ocak 2023’te tüm kullanıcıların erişimine açılacak. Ancak geçtiğimiz günlerde teknolojiyi deneyimlemek için biz mağazayı gezdik ve sizlere gösterebilmek adına bir video çektik. Bu videomuzda Hepsiburada Smart by Mimex’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve gelecekte daha neler göreceğimizi sizlere anlatmaya çalıştık. Ayrıca tüm bu konular için Hepsiburada Arge Yöneticisi Fikret Bakan ile de kısa bir röportaj yaptık. Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Live #Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını gezdik: Hepsiburada Smart by Mimex #teknolojihaberleri 2022′ teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

#Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını gezdik: Hepsiburada Smart by Mimex #TeknolojiHaberleri 2022 Haber Detay
Bu haber 22 Ekim 2022 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

#Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını gezdik: Hepsiburada Smart by Mimex #TeknolojiHaberleri 2022

#teknoloji #milliteknolojihamlesi #teknolojik #teknolojihaberleri

2052 Kişi Okudu – 83 Kişi Beğendi Sende beğen…

Daha öncesinde Amazon Go ile Amerika’da gördüğümüz akıllı mağaza konsepti biraz daha farklı bir teknolojiyle Hepsiburada sayesinde ülkemizde de erişime açılmaya hazırlanıyor. Hepsiburada Smart by Mimex isimli bu yeni akıllı mağaza, Ocak 2023’te tüm kullanıcıların erişimine açılacak. Ancak geçtiğimiz günlerde teknolojiyi deneyimlemek için biz mağazayı gezdik ve sizlere gösterebilmek adına bir video çektik.

Bu videomuzda Hepsiburada Smart by Mimex’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve gelecekte daha neler göreceğimizi sizlere anlatmaya çalıştık. Ayrıca tüm bu konular için Hepsiburada Arge Yöneticisi Fikret Bakan ile de kısa bir röportaj yaptık.

Türkiye’nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com’un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Portal: https://www.donanimhaber.com/
Forum: https://forum.donanimhaber.com/

Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

donanimhaber.com/videolar
instagram.com/donanimhabercom/
twitter.com/donanimhaber
facebook.com/Donanimhaber.Live

#Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını gezdik: Hepsiburada Smart by Mimex #teknolojihaberleri 2022′

teknoloji haberleri,teknoloji,teknoloji gündemi,donanım haber,togg,ön inceleme,miilli savaş uçağı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
16 ADET YORUM YAPILDI
  • dilek22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    İnsan amazon’un yıllar önce yaptığı kalitede bir şey bekliyor ama kusurlu bir sistem. Ürünü alıp başka rafa bırakmamamız için girişte uyarıldık. Ayrıca market içeride sadece 1 kişiyi takip edebiliyor ve 2 farklı müşteri içerideyken biri bir şey alıp diğerine verdiğinde işler karışıyor. Amazon Go bunları ve daha fazla sorunu sadece görüntü işleme ile çözmüş. Amazon Go gibi aktif kullanılma senaryosuna geçmesi için en az birkaç senesi var bence.

  • Rozix22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    20 tane ürün var, vending machine gibi ama 4 katı yer kaplıyor.

  • Tolga Güreş22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    10-15 sene sonra bu teknoloji ülkemizde yaygınlaşır diye düşünüyorum. Çünkü günümüzde çoğu kişi kasiyer olmak istemiyor. Hem maaşı düşük hem de yorucu bir meslek.

  • Erkan Erkan22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Boş

  • Ali Özdemir22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Gereksiz bir hizmet.

  • Tamer B. ASAR22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Qr kodu okutup kapı acilinca 2 kisi birden girse o 2. Kisi istesigini alip cikar cok sacma

  • Mustafa Dönmez22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Amazonun bu uygulaması 3 senedir var sorunsuz aktif şekilde kullanıyorlar. Mesut üstad göstermişti zamanında. Hepsiburada da olması güzel olmuş bence…

  • Öneri Dünyası22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Ağırlıkla çalışıyor 300 gramlık alınan ürünün yerine 300 gram çöp bırakmak. Görüntü işleme algoritmalarının inanılmaz çalışması lazım. Öbür türlü ürünleri ciplemek gerekir.

  • Nevzat Alkan22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Genel müdür değişecekti o geldi mi acaba? Gelmediyse yıl sonuna kafalarına göre mi açacaklar. Bence mantıklı değil. Ayrıca benzer bir raf otomasyonunu on yıl önce İsrailli bir firma soğutmalı dolap başına 50 dolara çözdüğünü söylüyordu. Konular çok iyi ama hepsiburada bu iş için yeterli değil.

  • Yusuf Mert Turhan22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Amazon go yu hepsiburada adı altında türkiyeye getirmeniz çok hoş en azından bu tarz şeylerden mahrum kalmayacağız. Hiç olmamasından iyidir.

  • Harun cem Çakar22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    bu türkiyede açilirsa hepsiburada net batar

  • Bagel22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    SA

  • BlackightTV22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Hırsızlık fazla olur

  • ࿐డుఒT҉కాN҉నొC҉కT҉ప్పుR҉ఒడు࿐22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    zerre umrumda değil

  • Niko İoakimidis22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    Sistem çok Güzel. Umarım ileride yerlilik oranı artar ve Yurtdışından yazılım , yapay zeka gereksinimi azalır.

  • ali DELİBAŞ22 Ekim 2022 / 14:39 Cevapla

    gereksiz

  • POPÜLER FOTO GALERİLER
    SON DAKİKA HABERLERİ
    İLGİLİ HABERLER